Militaru îl susţine pe Cosmin Popescu la şefia PDL Gorj

Democrat-liberalii par hotărâţi să limpezească lucrurile în filiala PDL Gorj, în cadrul Comitetului Director Judeţean, care va avea loc vineri la Târgu Jiu, în prezenţa lui Adriean Videanu şi Sulfina Barbu.

Deputatul PDL Severus Militaru spune că atât el, cât şi aleşii locali din colegiul Motru, îl susţin în continuare pe Cosmin Popescu pentru şefia filialei. „Cred că pentru binele organizaţiei cel mai bine ar fi să rămână Cosmin Popescu. Am vorbit cu toţi primarii din colegiul meu, dar şi cu alţi primari, toţi mi-au spus că alegerile în filială ar trebui să fie organizate tot sub interimatul lui Cosmin Popescu. Acesta a avut în mandatul său rezultate bune spre foarte bune şi ar fi păcat să stricăm acum ce am construit în ultimii ani”, a declarat deputatul Militaru, care a adăugat că în primăvara anului viitor vor fi organizate alegeri.

Cosmin Popescu a declarat ieri că nu ştie dacă vineri va fi sau nu desemnat un preşedinte interimar la PDL Gorj, dar susţine că limpezirea situaţiei din filială ar fi binevenită: „Din păcate au fost o serie de tensiuni în partid, multe reflectate în presă, şi cred că şedinţa de vineri va duce la o limpezire a situaţiei”. Cosmin Popescu şi-a anunţat demisia la începutul acestui an, dar aceasta nu a fost încă discutată de Biroul Permanent Naţional şi există posibilitatea de a rămâne interimar până la organizarea alegerilor.

Vizualizări: 100

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: