Militaru: Oameni din CEO vorbesc de disponibilizări

Deputatul Severus Militaru a declarat la Radio Infinit că amenajarea unei piste de aterizare la Târgu Jiu este o iniţiativă de apreciat şi că CE Oltenia ar trebui şi ar putea să cumpere un elicopter. Cât despre realizarea centurii municipiului Târgu Jiu, Militaru spune că Victor Ponta se laudă cu o investiţie aprobată de Guvernul PDL. Mai  mult, Militaru mai spune că actualul guvern se fereşte să admită ceva foarte important: la anul vor fi disponibilizări la CEO.

Reporter: Victor Ponta spune că va construi un heliport la Târgu Jiu. Ce credeţi?

Severus Militaru: Un heliport ar fi extraordinar. Sper ca şi conducerea CEO să realizeze importanţa, la un moment dat eu chiar am avut o propunere, dar la vremea respectivă am fost luat peste picior, propuneam ca SNLO să achiziţioneze un elicopter, n-ar fi o treabă rea, mai ales că acum vorbim de 19 mii de salariaţi. Pentru CEO un elicopter de 200-300 de mii de euro nu ar fi mare scofală.

Rep: Victor Ponta a dat bani şi pentru centura ocolitoare...

S.M.: În ceea ce priveşte centura ocolitoare, dacă vorbeşte de centura de la Romaneşti, banii vin de la guvernul PDL. 

Rep: Credeţi că vor mai fi disponibilizări la CEO?

S.M.: Este un program de dezvoltare, acel vechi program de dezvoltare în care vorbim de reducerea locurilor de muncă. Normal că la ora actuală nimeni nu va vorbi sub nicio formă de disponibilizări, de reducerea locurilor de muncă, dar să ştiţi că oamenii în minerit şi energie deja ştiu că se discută despre anumite disponibilizări, că lucrurile se vor pune mai pregnant după campania electorală pentru că acum nimeni nu are curaj să vorbească despre disponibilizări. Acum spun că dăm drumul la investiţii, deşi au tăiat toate investiţiile.

Vizualizări: 142

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: