Militaru: Protocolul UNPR- Creţan, în conflict de interese

Deputatul Severus Militaru a comentat într-un interviu pentru Gorj Tv protocolul încheiat între UNPR şi federaţia condusă de sindicalistul Constantin Creţan. Arată a conflict de interese, spune Militaru. Printre altele Militaru a mai spus că o candidatură a lui Ion Ruşeţ la Consiliul Judeţean nu este sigură sută la sută.

Întrebare: Sunteţi în plină evaluare a organizaţiilor. Aţi identificat ceva probleme?

S. Militaru: Sunt câteva probleme în câteva organizaţii, dar nu aş vrea să dau nume acum. Probabil vor fi câţiva candidaţi care nu vor fi validaţi şi mă refer la cei pentru primar. Sunt anumiţi candidaţi care nu au şanse mari şi aceste locuri vor fi discutate în interiorul partidului. La nivel centrale se fac remanieri, cam acelaşi lucru şi la noi la nivel judeţean.

Cu UNPR cum vă mai înţelegeţi?

Lucrurile cu UNPR stagnează. Sunt câteva probleme care trebuie puse la punct. Deocamdată nu avem certitudinea că alegerile vor fi comasate, aşteptăm să vedem ce spune Curtea Constituţională, altfel, o politică UNPR-.PDL nu se poate face. Să ştim exact când sunt alegeri şi apoi să găsim căi comune.

Cert este că noi trebuie să avem candidat peste tot. Noi va trebui să avem candidat la Consiliul Judeţean.

Va fi domnul Ruşeţ?

N-aş putea spune sută la sută că domnul Ruşeţ va fi candidat. Depinde şi de opţiunile dumnealui, dar funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean mi se pare mai importantă decât cea de la Senat.

Ce părere aveţi despre protocolul dintre UNPR şi Constantin Creţan?

E complicat de dat un răspuns mai ales în condiţiile în care dumnealor fac un miting de protest. Sunt într-o coaliţie cu UNPR şi vin şi protestează împotriva Guvernului din care face parte şi UNPR. Cred că UNPR la Gorj va trebui să aibă un punct de vedere în acest conflict de interese până la urmă.

Care credeţi că este scopul acestui protocol?

Voturi. Pentru UNPR scopul este votul, iar pentru federaţie probabil anumite revendicări pe care le au şi pe care cred că le pot rezolva cu ajutorul parlamentarului Morega.  

Vizualizări: 115

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: