Mine-energie, o nouă emisiune în grila Gorj TV

Camelia Suciu vă prezintă începând de astăzi o nouă emisiune intrată în grila Gorj TV, Mine-energie. Specialiştii susţin că 80% din economia Gorjului gravitează în jurul sectorului termoenergetic, astfel că emisiunea este nu numai justificată, ci extrem de necesară.

Emisiunea Mine-energie îşi propune să aducă în dezbatere toate subiectele care sunt de interes pentru minerii şi energeticienii din Gorj. Unii vorbesc despre privatizare, alţii de management privat, unii spun că va fi înfiinţată Electra, alţii că vom avea compania Oltenia. Toate punctele de vedere vor avea loc în emisiunea Mine-energie, indiferent că vin de la mineri şi energeticieni, de la directorii şi liderii de sindicat ai acestora, de la politicieni, de la primarii din comunităţile miniere.

În prima ediţie veţi afla avantajele şi necazurile oamenilor din Cătunele, care locuiesc în imediata apropiere a carierelor miniere. Tot astăzi veţi afla de la directorul Sorin Iovan care este viitorul Carierei Lupoaia.

Camelia Suciu vă va prezenta în fiecare marţi şi o sinteză a evenimentelor mediatizate în săptămâna precedentă, pentru a avea cu toţii o imagine de ansamblu a problemelor din minerit şi energie.

Vizualizări: 104

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: