Minerii, cu voucher de vacanță la Săcelu. Condiții!

Angajații Complexului Energetic Oltenia care nu își permit să completeze voucherul de vacanță cu bani din buzunar și să meargă într-o locație mai îndepărtată în concediul programat în acest an ar putea alege Băile Săcelu. Pentru moment, compania nu poate folosi tichetele de vacanță pentru că mai are nevoie de niște avize de funcționare și de multe investiții în stațiune.

Stațiunea Săcelu are nevoie de investiții care însă nu sunt prioritare pentru companie, a transmis sindicalistul Constantin Crețan, la Tele3: “Și la Săcelu se pot folosi. Nu știu dacă CEO este pregătit să primească aceste vouchere și să primească acești bani. Săcelu are o problemă cu niște autorizații de funcționare. Dacă s-ar rezolva aceste probleme, s-ar putea folosi aceste vouchere și la Săcelu. Avem probleme de organizare, n-am avut anumite avize de funcționare, au fost niște procese pentru că anumiți indivizi au vrut să pună mâna pe Băile Săcelu, pe acele bazine administrate cândva de sindicate. E greu pentru CEO să pună stațiunea în funcțiune acum pentru că trebuie folosiți foarte mulți bani. Nu este acest lucru prioritar, ci acele certificate care ne îngroapă”.

Crețan a explicat că minerii și energeticienii nu vor întâmpina probleme în distribuirea voucherelor de vacanță în acest an. Banii, 2.080 lei, vor intra pe card fiecărui angajat. Condiția este ca acesta să anunțe din timp concediul pentru a-i fi alimentat cardul. Compania a organizat deja licitația și a fost desemnat câștigătorul pentru realizarea acestor carduri. Se va ocupa aceeași societate care distribuie și tichetele de masă.

„S-a încheiat un document cu organizațiile sindicale. Toți salariații vor beneficia de aceste vouchere. Să sperăm că administrația Complexului Energetic Oltenia va onora solicitările angajaților în funcție de cum și-au programat concediile în stațiuni pentru refacerea capacității de muncă. Le execută tot acele firme care fac tichetele de masă și celelalte tichete cadou care s-au dat cu ocazia sărbătorilor. Noi suntem mulțumiți dacă se vor da la timp. Oamenii, dacă fac cerere la timp, vor avea cardul alimentat. Sunt și bani puțini. 20 de milioane de lei vechi nu ajung unui om care are probleme majore de sănătate, dar mai completează și din buzunar”, a mai spus Constantin Crețan.

Vizualizări: 6,483

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: