Mingote are piciorul în ghips după stagiul de la Poiana Braşov

Portarul care a apărat pe final de tur la Pandurii are acum probleme medicale serioase. Portughezul Pedro Mingote nu s-a antrenat în cantonamentul de la Poiana Braşov din cauza unei tendinite, din cauza terenurilor tari pe care s-a pregătit după revenirea din vacanţă apărând la piciorul drept o inflamare a tendonului lui Ahile.

Portarul Mingote a fost singurul jucător care a acuzat probleme medicale în stagiul de la Poiana Braşov, jucătorul fiind acum incert pentru retur. „La început nu s-a antrenat două zile din cauza unei dureri la tendonul lui Ahile dar după o perioadă de pauză durerea a revenit şi a fost nevoit să ia o pauză mai lungă”, a explicat antrenorul Petre Grigoraş îngrijorat de situaţia din poarta echipei sale, acolo unde mai are doar doi tineri pe post, Mutu şi Horvat, problema revenirii portarului David Lazar de la Sibiu nefiind încă rezolvată definitiv.

După ce a luat o pauză în pregătire Mingote a revenit la antrenamente dar durerea a recidivat şi medicul echipei a decis să apeleze la ghips pentru ca refacerea să fie mai rapidă. „Mi s-a recomandat repaus total din cauza unei dureri la tendon. Acum trebuie să stau zece zile cu gipsul şi să nu fac efort deloc”. Portarul a explicat că va renunţa la ghips în câteva zile şi speră să se recupereze rapid: „Trebuie să-l scot înainte de a pleca în cantonamentul din Turcia. Sper ca măcar acolo să mă pot antrena şi să recuperez ceea ce am pierdut acum”, a spus Mingote.

Vizualizări: 88

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: