Ministerul Economiei a anunţat societăţile care vor avea manageri privaţi

Ministerul Economiei a anunţat că primele companii din subordine care vor avea management privat se numără Hidroelectrica, Oltchim, Societatea Naţională a Lignitului Oltenia (SNLO) şi Compania Naţională Romarm.

"Primele companii aflate în subordinea Ministerului Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri (MECMA) care vor avea management profesionist desemnat prin metode specifice au fost stabilite la nivel guvernamental, la propunerea MECMA. Companiile sunt S.C. Hidroelectrica S.A, S.C. Oltchim S.A, Societatea Naţională a Lignitului Oltenia (SNLO), Electrica Furnizare şi Compania Naţională Romarm S.A", se arată într-un comunicat al ministerului, transmis duminică.

În comunicat se precizează că în data de 13 septembrie 2011 expiră termenul de depunere a ofertelor pentru alegerea consultantului care va sprijini MECMA în procesul de organizare a activităţii de recrutare a noilor manageri.

Compania de consultanţă care va câştiga selecţia va întocmi pentru fiecare dintre cele cinci companii caietele de sarcini  ce vor sta la baza licitaţiilor pentru desemnarea firmelor de recrutare.

Vizualizări: 65

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: