Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Ministerul Educației, pichetat de profesorii gorjeni

Peste 20 de membri ai Uniunii Sindicatului Liber din Învățământ, filiala Gorj, vor picheta timp de trei ore sediul Ministerului Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului. Aceștia vor pleca spre București dis de dimineață,  de la ora 4.50, de la sediul USLI Gorj. Constantin Huică, liderul sindicatului, spune că astfel de acțiuni au început cu data de 15 noiembrie, iar zilnic sunt programate să participe la proteste dascăli din diferite județe ale țării.

Prin acțiunile sindicale întreprinse la nivel național de profesori se dorește recuperarea drepturilor salariale câștigate prin hotărâri judecătorești, deblocarea posturilor din unitățile de învățământ, având în vedere lipsa acută de personal. ”Sunt  numeroase  situații în care o educatoare  este  nevoită  să se ocupe de 40 de copii, deși legea prevede un număr maxim de 20 de preșcolari, la grupă. Cerem Ministerului de resort respectarea  prevederilor  Legii  Educației Naționale, prin care educația  ar trebui să primească 6% din PIB,  începând cu 1 ianuarie 2012  și să nu fie înghețate salariile angajaților din sistemul public de anul viitor”, spune Constantin Huică, liderul USLI, filiala Gorj.

Vizualizări: 105

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: