Ministrul Berca şi şeful ANFP, aşteptaţi la Târgu Jiu

Ministrul Administraţiei şi Internelor Gabriel Berca ar putea ajunge mâine sau poimâine în judeţul Gorj. Informaţia a fost dată publicităţii de prefectul Liviu Andrei, care a declarat la Radio Infinit că a fost sunat de secretarul de stat Mihai Capră, care i-a cerut să fie pregătit pentru o eventuală vizită. Liviu Andrei a mai precizat că nu ştie dacă ministrul vine şi cu treburi politice sau numai administrative.

Şi Andras Szakal, preşedintele Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici, şi-a anunţat prezenţa la seminarul regional “Cariera şi Etica în Funcţia Publică” care se desfăşoară la Târgu Jiu în perioada 14-16 martie, la Hotel Parc. În cursul zilei de astăzi, şeful ANFP se va întâlni cu reprezentanţii  administraţiilor publice locale şi ai serviciilor deconcentrate din judeţele Gorj, Hunedoara, Caraş Severin, Mehedinţi, Vâlcea, Olt şi Dolj. Andras Szakal va veni însoţit de experţii săi care vor prezenta dificultăţile şi aspectele problematice privind implementarea legislaţiei specifice funcţiei publice.

În cadrul evenimentului vor fi abordate subiecte precum: etică şi integritate în funcţia publică, dosarul profesional al funcţionarului public, promovarea, avansarea, transformarea posturilor, structuri organizatorice, avize, etc. De asemenea, va fi prezentat sistemul informaţional integrat de management al funcţiilor publice şi al funcţionarilor publici, dezvoltat de ANFP.

Vizualizări: 117

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: