Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Minor oprit cu focuri de armă în trafic

A furat un autoturism, l-a condus pe drumurile publice şi nu a oprit la semnalul poliţiştilor. Este vorba de un minor din Bolboşi care a fost somat de poliţişti cu focuri de armă. Acesta a fost depistat iar acum este cercetat pentru comiterea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, dar şi furt calificat.

Poliţiştii din Mătăsari au observat un autoturism ce se deplasa pe un drum neamenajat, din direcţia Văgiuleşti în direcţia Bolboşi. Oamenii legii au efectuat semnalul regulamentar de oprire, însă conducătorul auto a întors autovehiculul şi a plecat în viteză, spre Văgiuleşti. Având în vedere acest aspect şi faptul că în această zonă au fost sesizate sustrageri de cablu telefonic, unul dintre poliţişti, după efectuarea somaţiei legale, a executat 3 focuri de avertisment pentru a-l determina pe şofer să oprească. Cu toate acestea, conducătorul auto nu s-a conformat şi şi-a continuat deplasarea spre o pădure din apropiere. Poliţiştii au plecat în urmărirea autovehiculului, acesta fiind găsit abandonat, la aproximativ un kilometru de locul în care s-a încercat oprirea. Urmare a cercetărilor şi investigaţiilor efectuate cu operativitate, poliţiştii au stabilit identitatea persoanelor aflate în autoturism.

La scurt timp, cei patru tineri, cu vârste cuprinse între 14 şi 19 ani au fost depistaţi şi conduşi la sediul secţiei de poliţie pentru audieri. „Din probatoriul administrat până în prezent s-a stabilit că autoturismul a fost condus de suspectul minor în vârstă de 17 ani, care nu poseda permis de conducere. De asemenea, continuând activităţile de cercetare, poliţiştii au constatat că minorul a sustras autoturismul din curtea unui imobil din comuna Bolboşi, profitând de faptul că proprietarul, rudă a acestuia, este plecat din ţară, iar ulterior l-a condus pe DJ 673”, a declarat Daniel Tică, purtător de cuvânt IPJ Gorj.

Vizualizări: 109

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: