Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Minore prinse la furat în Lidl

S-au apucat de furat de la 11 ani. Vorbim de două minore din Târgu-Jiu care au fost prinse în timp ce sustrăgeau diverse produse de pe rafturile unui supermarket. Cele două fete s-au ales cu dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Minorele sunt cunoscute de oamenii legii pentru că stau mai tot timpul în parcarea supermarket-urilor din Târgu-Jiu și cerșesc. Pentru că au avut o zi proastă și nu au strâns bani s-au gândit să fure. Fără să stea prea mult pe gânduri, minorele au intrat la Lidl și au început să sustragă de pe rafturile supermarket-ului produse cosmetice. Au fost depistate de un lucrător Lidl care a anunțat imediat poliția, iar oamenii legii le-au așteptat pe minore la ieșire. În urma cercetărilor oamenii legii au stabilit că minorele au furat de pe raft mai multe produse cosmetice pe care le-au ascuns sub haine, li au încercat să părăsească incinta supermarketului fără să le achite. Prejudiciul cauzat a fost  recuperat în totalitate, iar minorele s-au ales cu dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Vizualizări: 122

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: