Minorul bătut de trei tineri, crescut doar de bunici: Nu am spus la nimeni, îmi era frică

A fost ademenit printre blocuri și a fost luat la bătaie. Este vorba despre Alexandru, minorul în vârstă de 14 ani din Bălănești ce a fost agresat de alți doi băieți și o fată. De la vârsta de 8 luni este în grija bunicilor, părinții având fiecare viața lui, doar mama îl mai caută, însă foarte rar. Cei doi bunici fac tot posibilul pentru a-i crea cele mai bune condiții nepotului lor, iar vestea că acesta a fost bătut i-a distrus din punct de vedere emoțional.

Bunica lui Alexandru a decis să acorde un interviul presei în speranța că aceste violențe se vor stopa. Femeia povestește cu lacrimi în ochi că l-a crescut pe nepotul ei de când era foarte micuț, mama acestuia plecând de acasă. Apariția imaginilor în spațiul public i-a dărâmat din punct de vedere emoțional pe cei care au grijă de Alexandru.

”L-am crescut de când l-a făcut. Nu a vrut să stea lângă el, de la vârsta de 8 luni. Mama lui este fiica mea. Nu s-a implicat deloc în creșterea copilului. Am dat-o în judecată, am rugat-o să vină să-i facem buletinul copilului și nu a vrut. Copilul nu-l cunoaște pe tatăl lui. Eu cu soțul meu am avut grijă de el”,a spus femeia.

Bunica a povestit și prin ce clipe a trecut când a văzut imaginile: ”A plecat pe la Târgu Jiu, am zis să-l mai las și pe el. A zis că și-a găsit o fată. Eu am vorbit cu ea la telefon și mi-a zis că vorbește cu el. M-am interesat. El zice că de pe internet au plecat discuțiile. M-a sunat un alt copil de-al meu și mi-a zis de imagini. El a venit negru la ochi, dar nu mi-a zis ce s-a întâmplat. În prezent, mi-a zis că i-a fost frică. Lăsăm legea să decidă. Pentru mine a fost așa ușor, a fost o traumă. Putea să mi-l omoare și nu știa nimeni. Păcat că se întâmplă așa ceva. Eu sunt și bolnavă, am zis că mor când am văzut. Și soțul meu a fost foarte afectat”, a mai spus bunica, foarte afectată de cele întâmplate.

Minorul ne-a povestit cum s-a întâmplat totul și de unde a plecat scandalul. ”Am apărut pe un grup pe o rețea de socializare, nu știu cine m-a băgat. Acolo erau și acele persoane. Se certau acolo, iar eu am încercat să fac o glumă. De acolo au început amenințările de la un băiat, prezent în filmuleț. Am încercat să nu-l mai bag în seamă. Eu am mers la Târgu Jiu să mă întâlnesc cu prietena mea și m-am întâlnit întâmplător cu ei pe stradă. Mi-au zis să mergem să vorbim într-un loc mai retras, iar acolo a început scandalul. Acest lucru s-a întâmplat în urma cu 3 sau 4 luni. Mi-au zis că dacă spun ceva o să mă prindă și o să mă bată din nou. Nu eram cu prietena mea atunci. Nu am povestit la nimeni, îmi era frică, mă amenințau că mă caută acasă. M-au identificat după poza pe care o avem pe grupul respectiv. M-au lovit tare, a dat și fata în mine. După 10 minute în care am fost agresat, am reușit să fug de lângă ei. Nu mai vorbesc cu fata aceea, totul s-a rupt din cauza acestui eveniment”, a spus Alexandru, minorul bătut.

La finalul interviului, băiatul ne-a mărturisit faptul că își dorește ca legea să fie aplicată corect.  

În altă ordine de idei, ziarul Pandurul a primit o înregistrare în care băiatul bătut ar amenința alte persoane, limbajul fiind unul vulgar. Am recomandat persoanelor să se adreseze poliției, pentru că numai astfel poate fi stabilit adevărul.

Vizualizări: 3,836

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: