Mircea Andrei, director adjunct interimar la DGASPC Gorj

Postul de director adjunct al DGASPC Gorj, eliberat odată cu pensionarea  Klarei Şerbănoaica, a fost ocupat ieri de către Mircea Andrei, inspector superior în cadrul instituţiei. Andrei spune că nu va face nici un fel de schimbări întrucât este mulţumit de modul în care colegii săi şi-au desfăşurat  activitatea de până acum.

Mircea Andrei ocupă de ieri postul de director adjunct interimar la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Gorj, după ce Klara Şerbănoaica s-a pensionat. “Începând cu data de 1 martie, pe o perioadă de şase luni, Mircea Andrei va ocupa temporar postul rămas liber după pensionarea doamnei Klara Şerbănoiaca. Mircea Andrei lucrează în cadrul instituţiei de aproximativ 20 de ani. Este o persoană foarte competentă care cunoaşte foarte bine problematica persoanelor cu handicap. De multe ori îi ţinea locul doamnei Şerbănoaica”, a declarat Camelia Popescu, directorul general interimar al DGASPC Gorj. Deşi ar trebui scos la concurs după şase luni, şefa DGASPC Gorj nu exclude posibilitatea ca acest post să dispară. Reducerea posturilor de conducere este impusă de noua organigramă. În momentul de faţă, la nivelul instituţiei există cinci posturi de conducere: director general, director la resurse umane, director pe problematica copilului, director pe problematica adulţilor şi director economic. Din cei cinci se pare că vor rămâne doar trei directori. “Încă nu ştiu exact la care dintre posturile de conducere se va renunţa. Nu exclud posibilitatea ca postul ocupat temporar de Mircea Andrei să dispară din organigramă. Personal, nu aş dori să se întâmple acest lucru întrucât este foarte mult de muncă pe problematica adulţilor cu handicap, instituţia având chiar sediu separat de al nostru”, a mai precizat Camelia Popescu.

ONORAT

Mircea Andrei, până ieri inspector superior în cadrul DGASPC Gorj, spune că nu se va schimba nimic la nivelul instituţiei odată cu numirea sa pe postul de director adjunct interimar. “Am fost foarte onorat de această numire, iar în continuare voi trata lucrurile aşa cum trebuie. Nu voi face nici un fel de schimbări la nivelul instituţiei întrucât sunt mulţumit de modul în care colegii mei îşi fac treaba”, a declarat Mircea Andrei.

Vizualizări: 133

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: