Mischie, internat în spital

Noul an pare să nu fi început tocmai cum şi-ar fi dorit fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Gorj, Nicolae Mischie, din seara de Sfântul Ion acesta fiind pacient al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu. Fostul politician nu s-a simţit deloc bine în acea zi în care, în alţi ani, petrecea alături de toţi sărbătoriţii care îl chemau la petreceri şi, ca urmare, a fost internat la spital.

Soţia sa, Sanda Mischie, cadru medical la această unitate, nu a permis transmiterea unor informaţii publice despre starea pacientului Mischie, deşi acesta a fost văzut de alţi pacienţi care sunt şi ei internaţi în spital. Unii dintre martorii oculari au relatat chiar că fostul politician ar fi fost transportat pe holurile spitalului cu un prosop în cap pentru a-i fi protejată identitatea în cazul în care s-ar fi întâlnit din întâmplare cu vreun jurnalist, oamenii arătându-se miraţi de situaţia respectivă.

Nicolae Mischie nu este pentru prima dată în postura de pacient, el mai având probleme de sănătate şi în urmă cu doi ani şi jumătate. În vara lui 2015 a fost transportat cu un elicopter SMURD la Bucureşti, după investigaţiile făcute acolo starea sa îmbunătăţindu-se. Apropiaţi ai acestuia spun că, de această dată, lucrurile sunt ceva mai grave decât în trecut şi că se impune din nou transferul la Bucureşti a fostului politician, lucru care ar urma să se întâmple cel mai târziu miercuri.

Mischie a reprezentat Gorjul în Parlamentul României, după 1989, fiind atât senator, cât şi deputat. Din ultima funcţie a demisionat în 1996 pentru a putea deveni preşedinte al Consiliului Judeţean, funcţie în care a rămas până în 2004 când, de asemenea, a trebuit să renunţe să mai candideze pentru un nou mandat după ce DNA a deschis o anchetă împotriva sa. Dosarul de corupţie i-a adus în cele din urmă o condamnare lui Mischie, fostul politician executând pedeapsa dispusă de judecători împotriva sa, la îndepărtarea sa din politică punând umărul Victor Ponta, cel care, din 2004 şi până în prezent a fost şi este deputat de Gorj.

Vizualizări: 2,399

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: