Mită în sediul IPJ Gorj. Miza - 20.000 de lire!

Un bărbat de 46 de ani a fost reţinut de poliţişti după ce a încercat să mituiască un angajat al IPJ Gorj, căruia îi cerea să urgenteze o anchetă care să-i permită să-şi recupereze 20.000 de lire sterline dintr-un autoturism pe care îl vânduse. Conform unor surse judiciare, Bacro Kvec, de 46 de ani, este din municipiul Hunedoara, iar luni a vândut un autoturism către o persoană fizică din Craiova. După perfectarea tranzacţiei, noul proprietar a plecat cu autoturismul, iar ulterior Kvec şi-a adus aminte că a uitat în torpedoul maşinii suma de 20.000 de lire sterline.

Bărbatul a declarat autoturismul furat, iar maşina a fost identificată în trafic pe raza judeţului Gorj, proprietarul acesteia demonstrând însă că are acte în regulă. Mai mult, noul proprietar nu verificase torpedoul şi nu ştia de existenţa sumei mari de bani, reclamantul fiind informat apoi despre faptul că a fost găsită maşina şi cele 20.000 de lire sterline. Pe parcursul cercetărilor, Bacro Kvec i-a oferit drept mită 100 de euro poliţistului, cerându-i să urgenteze cercetările astfel încât el să poată să intre mai repede în posesia banilor. Poliţistul respectiv şi-a informat superiorii şi, astfel, conform surselor citate, a fost organizat un flagrant, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.

Bărbatul din Hunedoara a fost reţinut pentru 24 de ore, ieri după-amiază fiind prezentat unei instanţe de judecată cu propunerea de arestare preventivă.

Vizualizări: 170

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: