Mitică Dragomir avertizează: Pandurii intră în malaxor!

Fostul şef al Ligii Profesioniste de Fotbal, Mitică Dragomir, anticipează probleme cu legea şi la CS Pandurii Târgu Jiu, după ce ieri procurorii DIICOT au descins la Clubul Petrolul.

Procurorii DIICTOT au făcut ieri percheziţii la Clubul Petrolul. Directorul general al clubului de fotbal Petrolul Ploieşti, Marius Bucuroiu, şi fraţii Daniel şi Nicolae Capră, toţi trei acţionari ai clubului, au fost ridicaţi de procurorii DIICOT Ploieşti şi duşi la audieri, în dosarul privind gruparea suspectată de evaziune, cu prejudiciu de 15 milioane de euro. Mitică Dragomir spune că mai ştie două cluburi care vor ajunge în aceeaşi situaţie: Pandurii şi Braşov. "Mai ştiu de doua cluburi, care în curând vor intra in malaxor. Nu ştiu de la justiţie, ştiu de acolo, local. Craiova nu are mari probleme. La Braşov va fi deranj mare in curând. Se ajunge in situaţia asta pentru că patronii adevăraţi au fost puţini şi au rămas foarte puţini. Restul au intrat ca să se pricopsească şi ca să îşi facă nume. Cele mai multe cluburi trăiesc din banii de la televiziuni, iar unii patroni au luat si din aceşti bani. O sa vedeţi la Braşov când se sparge treaba asta, în curând şi la Târgu Jiu, dar şi la Braşov se va sparge un buboi mare", a spus Dragomir la Dolce Sport.

FINANŢARE

Finanţatorii CS Pandurii sunt Complexul Energetic Oltenia, Artego SA, Consiliul Judeţean Gorj şi Primăria Târgu Jiu, iar sponsor este firma Succes Nic Com. Mitică Dragomir a mai spus că ar trebui un cadru legal pentru finanţarea cluburilor de către autorităţile locale. "Vreo şase cluburi sunt ţinute cu bani publici, dintre care vreo patru retrogradează", a mai adăugat Dragomir.

Vizualizări: 138

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: