Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Mitrescu și Iovan vorbesc de 8,2% creștere salarială în CE Oltenia

Liderii sindicali din Complexul Energetic Oltenia au spus că oferta a fost de majorare salarială de 8,2%, dar managerul Sorin Boza a vorbit de de 12%. Declarațiile au fost făcute la momente diferite ale zilei.

"Am discutat în dimineața aceasta, am discutat aproape de a putea oferi de 10-12%. Oferta mea a fost doar pentru personalul muncitor, nu și pentru TESA. Undeva la 12-13% pentru muncitori”, a declarat Sorinel Boza după negocieri.

Președintele Sindicatului Energia Rovinari, Constantin Mitrescu, și președintele sindicatului de la termocentrala Turceni, Eugen Iovan, au comunicat că propunerea administrației este de majorare a salariilor cu 8,2%, care nu este acceptabilă pentru salariați. "Negocierile continuă. Nu am căzut de acord cu ce au propus ei, 8,2%", a spus Mitrescu. "De abia obținurăm 8,2% și voucherele, oamenii sunt nemulțumiți. Nu plecăm din București până nu găsim soluții în buget să fie procentul mai mare", a spus Eugen Iovan.

Liderii sindicali au cerut o majorare de 45% și vouchere de vacanță. Cu privire la vouchere, s-a căzut de acord ca acestea să fie acordate după 1 mai.

Vizualizări: 4,641

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: