Moartă după ce a fost ruptă în bătaie

Suspiciuni de crimă la Godinești, unde o bătrână de 76 de ani a fost găsită fără suflare de către rudele sale, femeia având corpul plin de vânătăi. Atât de multe sunt vânătăile respective încât defuncta s-a înnegrit aproape în totalitate, ceea ce i-a speriat și mai mult pe localnici, aceștia fiind oricum cu teama în sân, după ce de la locuința bătrânei a dispărut și un nepot al acesteia, pe care îl suspectează că ar fi snopit-o în bătaie pentru a pune mâna pe pensia ei. O anchetă urmează să stabilească întregul adevăr în acest caz.

Cadavrul femeii a fost descoperit duminică dimineața, bătrâna fiind îngrijită de rude de-ale sale, teoretic și de nepotul care a dispărut odată cu trecerea acesteia în neființă. Sabina Popescu avea corpul plin de lovituri, era prăbușită în camera sa și acoperită cu câteva perne, ca și cum cineva ar fi vrut să o sufoce acolo, după cum spun rudele și localnicii. „Fața ei e de nerecunoscut, e mutilată complet. Pieptul ei e plin de sânge, e neagră peste tot, iar pe mâini are lovitură lângă lovitură. Păcat că nu puteți să arătați imagini cu ea că vă spun că toată lumea ar fi șocată de cum arată și de aceea noi credem că nu se putea să fie atât de grav de la o simplă căzătură, mai ales că ea nu are scări acasă”, a spus un nepot al femeii.

Claudia Bălan, o altă nepoată, a venit special din Italia pentru a-și conduce bunica pe ultimul drum, fiind îngrozită de gândul că fratele său, cel dispărut de acasă, ar fi putut comite o asemenea nenorocire. „Nu credem că a căzut ea și s-a împiedicat, a căzut sub mormanul de perne și a murit acolo, după care s-a învinețit toată. Lumea zice că bunica avea bani în casă, iar el îi juca la mașinuțe. Bea, avea vicii și bănuim că el putea face un așa rău pentru că și eu am fost amenințată la telefon de el”, spune nepoata victimei.

A băgat spaima-n sat

Fratele Claudiei Bălan nu a mai dat pe acasă de la sfârșitul săptămânii trecute, ceea ce îi îngrozește și mai rău pe localnici. Nepotul respectiv e suspectat că ar fi în spatele morții bătrânei, tot satul știindu-l de om periculos, mai ales că în trecut nu a ezitat să le facă probleme și altora. „În 2006 a dat foc la casă, iar apoi a furat ba frigiderul, ba aparatul de microunde, le ducea și le vindea ca să facă rost de bani pentru mașinuțe. Juca toată ziua acolo, parcă vroia să se facă dactilografă”, a spus un vecin al decedatei.

Povestea respectivă face acum obiectul unui dosar penal de „moarte suspectă”, polițiștii încercând să vadă dacă probele pe care le au la dispoziție sunt suficiente pentru a vorbi despre o crimă, lucru pe care îl fac deja sătenii din Godinești. Raportul medico-legal arată că decesul bătrânei a fost generat de fracturi costale multiple, de un traumatism toracic acut și de insuficiență respiratorie, cauze care îi fac pe vecinii și rudele Sabinei Popescu să se gândească la chinurile în care și-a găsit aceasta sfârșitul, dar și la faptul că, dacă a fost omorâtă, cel care i-a luat viața e în libertate și se plimbă nestingherit pe stradă.

Vizualizări: 245

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: