Mocioi anunţă că Dan Diaconescu vine în Gorj pe 3 mai

Deputatul PP-DD Gorj, deputatul Niculina Mocioi, a declarat că la sfârşitul acestei săptămâni va veni în Gorj Dan Diaconescu. Mocioi a spus că el va anunţa atunci dacă va candida sau nu pentru colegiul de Senat vacant în Gorj. Mocioi a mai spus că PP-DD şi PSD sunt adversari, ştie despre negocierile unor membri PP-DD cu PSD, dar acestea nu au fost făcute în numele partidului.

Reporter: Care sunt mesajele PP-DD în campania pentru alegerile europarlamentare?

Niculina Mocioi: Pe 25 mai votează cu suflet de român. Acesta este sloganul nostru şi principalul nostru mesaj. PP-DD are un activ de partid conştiincios şi bine pus la punct în toate cele 70 de localităţi ale Gorjului, consilieri locali, municipali şi primari.

Rep.: Dan Diaconescu va vizita Gorjul în această perioadă?

N.M.: Da. Este foarte posibil să ajungă chiar la sfârşitul acestei săptămâni. Pe 2 sau pe 3 mai. Fondatorul partidului, Dan Diaconescu, va avea mai multe întâlniri pe colegiul 2 Senat.

Rep.: Vorbeaţi despre o candidatură a lui Dan Diaconescu la Senat. A fost luată o decizie?

N.M.: Într-adevăr, am spus de mai multe ori că Dan Diaconescu se gândeşte să candideze la Gorj pentru că asta a declarat şi dumnealui şi asta am înţeles din discuţiile purtate. Această vizită va lămuri şi acest subiect. În acest sfârşit de săptămână va decide şi dacă va candida la Gorj.

Rep.: Care este programul?

N.M.: Nu pot să vă dau acum mai multe detalii pentru că nu le ştiu. Dar cum le voi avea o să le transmit presei. Dar cel mai probabil va merge la Rovinari, Ţicleni, Bâlteni, Cărbuneşti şi Târgu Jiu.

Rep.: Dacă nu va candida Dan Diaconescu atunci care va fi propunerea PP-DD?

N.M.: Haideţi să aşteptăm răspunsul domnului Diaconescu. Un lucru e sigur, PP-DD nu duce lipsă de candidaţi.

Rep.: Care va fi relaţia PPDD- PSD?

N.M.: De competitori. S-a intrat în campanie, noi avem lista noastră la europarlamentare, care se deschide cu Dan Diaconescu, propunerea Gorjului. Vom merge pe programul nostru şi vom face tot ce se poate să ne reconfirmăm rezultatul obţinut la alegerile parlamentare.

Rep.: Domnul Ilie Petrescu ar putea deveni director la UEF cu susţinerea PSD.

N.M.: Este evident că PSD caută să se alieze cu PP-DD. Sunt oameni în PP-DD, şi iată că oameni cu funcţii, care au avut discuţii cu PSD. Dar foarte important este că nu au fost negocieri între cele două partide. Nu există vreun protocol sau parteneriat de colaborare între PSD şi PP-DD. Nu pot să exclud discuţii particulare, dar sper că nu au angrenat în nici un fel partidul. Dacă se va dovedi că rezultatele partidului sunt afectate de unele înţelegeri atunci vom discuta altfel. Nu este cazul acum.

Vizualizări: 143

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: