Modrea şi Gogălniceanu, pace de dragul USL

Certurile dintre primarul şi viceprimarul de la Turcineşti sunt aplanate de conducerile partidelor din care fac parte, respectiv PSD şi PNL! Aici alianţa nu funcţionează, motiv pentru care liderii judeţeni au intervenit, iar lucrurile par rezolvate pentru moment.

Iubire cu forţa se poate! Asta putem spune despre primarul şi viceprimarul comunei Turcineşti, care sunt obligaţi de şefii de partid să trăiască în mod armonios de dragul uniunii. După ce s-au dat în spectacol aproape un an, Dian Popescu, preşedintele PNL Gorj, Claudiu Săftoiu, prim-vicepreşedintele şi Marian Rotaru, vicepreşedintele PSD Gorj şi responsabilul de zonă, s-au dus la Turcineşti pentru a aplana conflictul. În timp ce social-democraţii şi-au liniştit primarul, pe Vasile Gogălniceanu, liberalii l-au redus la tăcere pe vicele Dumitru Modrea. „Am avut o discuţie cu toţi consilierii PSD şi PNL şi am căzut de acord. Am discutat şi cu domnul Modrea, care ne-a explicat motivele dumnealui ş eu cred că problema s-a rezolvat în favoarea locuitorilor. E foarte bine că ne-am întâlnit şi că a discutat, pentru că la Turcineşti era o problemă care avea neapărată nevoie de rezolvare, iar acest lucru s-a întâmplat”, susţine Dian Popescu, preşedintele PNL Gorj.

ALIANŢA

Dacă în urmă cu nici o săptămână, primarul Vasile Gogălniceanu tuna şi fluiera împotriva vicelui Dumitru Modrea, acum edilul e convins că de dragul alianţei lucrurile vor merge foarte bine şi nu vor mai exista probleme. „Am discutat cu cei care au venit şi eu cred că ne vom înţelege. Aşa este normal, aşa impune şi alianţa. Domnul Modrea a înţeles că nu e în interesul cetăţenilor să ne tot certăm, ci trebuie să găsim soluţii la problemele lor”, susţine Gogălniceanu.

Vizualizări: 141

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: