Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Modul de promovare/retrogradare în Liga 1 şi Liga 2

Noul sezon de Liga 2, ediția 2021-2022, va avea același mod de promovare cum a avut și ediția recent încheiată. Conform unei decizii luate în ședință de Comitet de Urgență al FRF, atunci când s-a modificat sistemul competițional la Liga 1 începând cu sezonul, 2020-2021, trecând de la 14 la 16 echipe, s-a modificat şi cel de promovare de la Liga 2.

Vor promova în Liga 1 echipele aflate pe locurile 1 şi 2 din Liga 2 la finalul acestui sezon, urmând ca echipele clasate pe locul al 3-lea și al 4-lea să dispute baraj în două manşe (tur-retur) cu echipele clasate pe locurile 8, respectiv 7 în play-out-ul Ligii 1.

Echipele de pe locurile 9 și 10 din play-out-ul Liga 1 vor retrograda direct în Liga 2. În schimb, din Liga 2 vor retrograda ultimele cinci clasate, ultimele două din grupele de play-out, respectiv pierzătoarea barajului de menținere şi, implicit, din Liga 3 o să promoveze tot cinci formații.

Începând cu sezonul 2023-2024, promovează în Liga 1 echipele aflate pe locurile 1 şi 2 din Liga a 2-a, urmând ca echipa clasată pe locul al 3-lea să dispute baraj în două manşe (tur-retur) cu echipa clasată pe locul 8 în play-out-ul Ligii 1 iar formațiile de pe locurile 9 și 10 din play-out-ul Ligii 1 vor retrograda direct.

Galerie foto
Vizualizări: 428

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: