Morega (Motru): Avem datorii la bugetul de stat și la furnizori

Un primar din Gorj are nevoie urgent de o rectificare bugetară. Este vorba despre edilul din municipiul Motru. Cosmin Morega spune că a făcut o solicitare scrisă către Guvern, privind alocarea sumei de 9,6 milioane de lei pentru Uzina de Agent Termic.

Primarul Morega a afirmat și faptul că are nevoie de alte 5 milioane de lei pentru primărie, tocmai pentru a-și achita datoriile către furnizori și bugetul de stat. Edil speră ca zilele acestea banii să fie alocați.

”Sper ca în această săptămână să fie ședința de Guvern pentru alocarea unei sume de 96 miliarde pentru UATAA și 50 de miliarde pentru Primăria Motru. Avem datorii la bugetul de stat și la furnizori. Eu sunt un om care are răbdare. Banii sunt pentru societate și pentru continuare activității. Eu cred că vor aloca aceste sume. Este o urgență, atât pentru UATAA, cât și pentru primărie”, a spus Cosmin Morega, la Radio Infinit.

Probleme cu banii nu sunt doar la Motru, mai mulți primari se plâng de faptul că nu mai au resurse financiare pentru a plăti indemnizațiile însoțitorilor persoanelor cu handicap.

Vizualizări: 1,128

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: