Morega a măturat conducerea PNL Gorj

Foștii vicepreședinți Radu Angheloiu şi Gheorghe Orzan au fost daţi afară din conducerea Partidului Naţional Liberal. Dan Ilie Morega anunţa cu ceva timp în urmă că va dizolva Biroul Permanent Judeţean şi va forma un comitet interimar și s-a ținut de cuvânt. Cum era şi normal, cei doi vicepreşedinţi ai PNL  nu sunt de acord cu această decizie. Radu Angheloiu spune că nu poate să comenteze nimic pentru că îi este teamă că o să rămână fără sprijin politic şi poate pierde şi funcția de vicepreședinte pe care o deţine la Consiliul Judeţean.

Angheloiu şi Orzan, alături de Manta şi Banţa fac parte din gașca adversarilor lui Morega. Acesta din urmă se pare că a reuşit să îi elimine din conducerea partidului. Orzan spune că este dezamăgit de măsurile care s-au luat, pentru că la alegerile europarlamentare el a obţinut cel mai bun procent, pe colegiul 2. Chiar dacă a fost înlăturat din funcţia de vicepreşedinte al PNL Gorj, Orzan nu îşi retrage candidatura pentru funcţia de preşedinte a partidului. “Nu aş vrea să fac nişte comentarii fără să am dovezi, mai ales că am fost felicitat la Bucureşti de Ludovic Orban pentru rezultatele de la alegeri. Chiar dacă nu sunt de acord cu măsurile luate, nu îmi voi retrage candidatura pentru funcţia de preşedinte”, a declarat Orzan.

Radu Angheloiu este dezamăgit

Dezamăgit de faptul că a fost înlăturat din conducerea partidului este şi Radu Angheloiu. Îi este însă teamă să facă prea multe comentarii pentru că, spune el, i se poate retrage sprijinul politic şi astfel ar pierde şi funcţia pe care o deţine la Consiliul Judeţean. ”În momentul de faţă sunt vicepreşedinte la Consiliul Judeţean. Nu comentez măsurile care au fost luate. Așa este politica, trebuie să acceptăm anumite schimbări”, spune dezamăgit Angheloiu.

Victor Banţa afirmă despre structura noii conduceri pe care Morega şi-a format-o că este sinucidere curată.

Vizualizări: 116

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: