Morega anunţă noi candidaţi la şefia PNL Gorj

Fostul liberal Dan Ilie Morega este convins că până la alegerile judeţene ale PNL Gorj îşi vor mai depune candidatura încă 2-3 liberali printre care şi Virgil Drăguşin. De asemenea, Morega prevede şi o ruptură în cadrul partidului, ruptură provocată de apropierea lui Navlea de Angheloiu.

Independentul Dan Ilie Morega se declară dezamăgit de aşa-zisa apropiere a lui Ion Navlea de Radu Angheloiu. “Nu mă aşteptam ca Navlea să facă o înţelegere cu Radu Angheloiu, dar asta nu demonstrează decât incapacitatea lui Navlea de a vorbi in teritoriu cu liberalii. A făcut o mare greşeală. Acest lucru va duce la împărţirea partidului în două tabere, astfel partidul va ajunge unul de buzunar, al PSD-ului, condus de Angeloiu, si unul tot buzunar, dar pentru buzunarul lui Dian Popescu“, a declarat Dan Ilie Morega.

Morega îl dă candidat pe Drăguşin

Deputatul prevede până la alegerile judeţene alte două- trei înscrieri. Morega se aşteaptă ca pe listă să fie şi Virgil Drăguşin. “Eu cred că vor mai apărea 2-3 candidaţi, până la alegeri şi mă aştept şi la Virgil Drăguşin. Toţi o să zică, dacă a candidat Navlea de ce să nu candidez şi eu sau dacă a candidat Angheloiu, eu de ce nu aş putea“,   a mai spus Dan Ilie Morega.

Virgil Drăguşin spune însă că nu a luat nicio decizie deocamdată, dacă îşi va depune sau nu candidatura. „Nu am luat deocamdată nicio decizie. Mai este timp. Oricum o să candidez numai dacă o să consider că proiectul meu managerial va fi bun, nu neapărat ca să câştig”, a spus Virgil Drăguşin.

Vizualizări: 95

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: