Morega: Barbu numai cu Elodia ar câştiga Primăria Târgu Jiu

Dan Ilie Morega, preşedintele Institutului de Analiză şi Investigaţii Publice, îi recomandă liberalului Marcel Romanescu să candideze pentru Primăria Târgu Jiu din partea Mişcării Populare. Asta pentru a-i lăsa drumul liber lui Tudor Barbu. Morega crede că Romanescu ar avea şanse să obţină un mandat de primar şi din partea altei formaţiuni politice. În ceea ce îl priveşte pe Tudor Barbu, Dan Ilie Morega este convins că „va câştiga primăria numai împreună cu Elodia”.

Dan Ilie Morega este convins că majoritatea partidelor mici nu va atinge pragul de 5%, la alegerile locale. Morega nu şi-a făcut încă adeziune la MP, însă nu exclude posibilitatea de a susţine candidaţii acestui partid. „ALDE, în Gorj, nu va obţine un prag minim pentru că Dian Popescu vine la fostul PLR ca şi preşedinte, preşedintele „Cucu” la organizaţia „Cucu”. Dintre cei 100 de membri de partid în frunte cu preşedintele PLR, Radu Angheloiu, câţiva au demisionat definitiv. Nici UNPR nu va intra în Consiliul Judeţean, nu va obţine pragul de 5%. Partidul lui Rudi, cam la fel. Partidul Mişcarea Populară va intra doar dacă se vor ocupa serios de acest partid. Eu nu mi-am făcut adeziune la acest partid şi nici nu ştiu dacă îmi voi face. Nu sunt lipsit de modestie şi spun că am credibilitate, iar pe mulţi îi interesează să mă duc pentru a-i trage la remorcă pe băieţi  Este posibil să susţin o anumită persoană din acest partid”, a declarat Morega.

Fostul deputat recomandă liberalului Marcel Romanescu să candideze din partea MP, în cazul în care PNL  nu-l va susţine pentru Primăria Târgu Jiu. Morega continuă să-i critice pe copreşedinţii PNL Gorj. „Dacă se îmbunătăţeşte structura organizatorică la vârf, Marcel Romanescu reuşeşte să câştige Primăria Târgu Jiu şi de la Mişcarea Populară. În mintea volatilă a celor doi copreşedinţi PNL Gorj nu pot să fiu, dar eu l-aş pune pe Marcel Romanescu pentru Primăria Târgu Jiu, fără nici o ezitare, sau poate l-aş pune pe Tudor Barbu că este „cel mai bun”. Barbu numai împreună cu Elodia ar câştiga Primăria Târgu Jiu”, a declarat Morega. 

Vizualizări: 194

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: