Morega îşi face bilanţul la UNPR Gorj

Mai-marii filialei judeţene a celui de-al doilea partid de guvernământ din judeţ sunt chemaţi la sfârşitul acestei săptămâni la o şedinţă prezidată de deputatul Dan Morega, fruntaşii UNPR urmând să stabilească aici dacă între Crăciun şi Anul Nou organizează sau nu o Conferinţă Judeţeană.

Conferinţa respectivă nu este una de alegeri, aşa cum se întâmplă la alte partide, ci doar de prezentare a bilanţului pe anul în curs. Liderul organizaţiei judeţene spune că sunt şanse mari de convocare a conferinţei cu câteva zile înainte de sfârşitul acestui an, dar, la fel de bine, şedinţa poate fi amânată şi pentru începutul lui 2012. O decizie finală va fi luată după Biroul Permanent Judeţean de sâmbăta aceasta. Interesant este că există zvonuri care spun că Morega ar fi fost ameninţat cu demiterea, dar aceasta neagă.

„Dacă se va ţine, va fi o conferinţă în care îmi voi prezenta bilanţul, în condiţiile în care am preluat conducerea filialei de la începutul lui octombrie. Se va ţine această conferinţă dacă toate organizaţiile locale vor fi reconstruite şi consolidate de către membrii Biroului Permanent Judeţean. Vom face o examinare a liderilor organizaţiilor locale şi a modului în care membrii Biroului Permanent au dus la îndeplinire hotărârile Biroului de a reconsolida organizaţiile locale cu oameni credibili. Va fi prezentat şi un program punctual, etapizat, care vizează creşterea acestui partid în rândul electoratului, pentru a creşte şi prestigiul celor aleşi la nivel local şi care, apoi, vor trebui ei să îşi îndeplinească obligaţiile ce le revin după ce vor fi votaţi ca primari, viceprimari sau consilieri”, declară Morega.

Vizualizări: 127

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: