Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Morega: Regret că l-am susţinut pe Filip

Decizia Guvernului Ponta de a majora taxele şi impozitele locale l-a enervat pe Dan Ilie Morega! Supărarea mare a fost însă faţă de primarul din Rovinari Dorin Filip, pentru că a spus că va creşte taxele în acest oraş. Morega spune că l-a ajutat să fie primar şi este unul dintre regretele vieţi sale. „Să spună că majorează taxele. Dragă Filipe (n. red Dorin Filip- primar Rovinari) n-ai furat destul, nu-ţi ajunge, 8 ani tu şi cu gaşca ta cât ai încasat din banii primăriei făcând la schimb cu prieteni tăi, ei câştigă la tine, tu ai câştigat pe la ei şi aşa mai departe?“, se întreabă Morega.

„Am avut multe regrete printre care faptul că l-am sprijin pe acest individ şi a reuşit să-l bată de Răuţescu în 2004. În urma unor spectacole foarte mari s-a schimbat totul în turul doi“, a încheiat acesta.  (M.B.)

Vizualizări: 112

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: