Morega: Structurile PP-DD nu vor trece la UNPR

Dan Ilie Morega, preşedintele Institutului de Analiză şi Investigaţii Publice şi Politice, spune că fuziunea prin absorbţie a UNPR cu PP-DD nu va aduce beneficii progresiştilor la nivelul judeţului Gorj. Asta pentru că organizaţiile locale se vor orienta spre alte partide.

„La nivel de Gorj, nu mai ştiu cine este la PP-DD, pentru că nu i-am mai văzut, nu i-am mai auzit absolut deloc. De fapt, în afară de Robert Filip, care este vicepreşedinte la Consiliu Judeţean, mai sunt încă 4 consilieri judeţeni şi câţiva consilieri locali. Din acest punct de vedere, UNPR poate să fie câştigat dacă structurile locale ale PP-DD ar trece la UNPR, dar mă îndoiesc pentru că mai degrabă ar migra către alte partide, către PNL, PSD, poate chiar PSRO. UNPR nu este un partid cu organizaţii locale în teritoriu. Chiar dacă unii ar merge spre UNPR, UNPR nu este o soluţie viabilă, la ora actuală”, a declarat Morega.

Acesta crede că şeful UNPR de la nivel central, îşi urmăreşte numai interesul propriu. „Din declaraţia UNPR, că susţine pe Klaus Iohannis în toate demersurile privind securitatea naţională, reiese foarte clar că acest partid, prin preşedintele Gabriel Oprea, urmăreşte interesul lui personal şi de grup. Iată, UNPR partidul “interes naţional” este câştigător în această fuziune cu PP-DD. În PP-DD nu ştiu dacă mai sunt 7-8 parlamentari”, a precizat Morega.

Vizualizări: 146

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: