Morega, supărat pe Navlea: Nu pot să-l mai sprijin

Fostul liberal Dan Ilie Morega este foarte supărat pe candidatul la şefia PNL Gorj, Ion Navlea, pentru că nu i-a ascultat sfaturile. Se pare că Navlea a băut palma cu Radu Angheloiu, în condiţiile unui tur doi. Morega a completat că „poate să meargă să îl susţină şi pe Ministru de pe Meteor sau pe reprezentantul romilor, pe Pavel. Dacă atât îi duce mintea, aşa să facă…“. Navlea spune că este o lipsă de comunicare cu „domnul Morega“..

„Supărarea mea a fost pe Navlea. Dar doresc să fac o singură remarcă. Începând cu această dată mai puţin mă interesează cine candidează, cum candidează pentru că am văzut şi la Navlea că probabil a avut impresia că ii dau nişte sfaturi necorespunzătoare. Sfaturile mele au fost corecte. Susţinerea mea pentru el a fost corectă până la un punct, respectiv până când i-am spus ceea ce trebuie să facă şi să mă scuze că Navlea nu va trece niciodată prin funcţiile şi responsabilităţile pe care le-am avut eu“, a spus deputatul independent Dan Ilie Morega.

Fostul liberal a mai spus că în continuare îi dă şanse lui Navlea, dar avertizează că nu-l mai sprijină. „În nici un caz să nu se aştepte Navlea că eu pot să fiu sprijinitorul lui în continuare în condiţiile în care am tras concluzia că nu are nevoie de sprijin. Probabil că el împreună cu vicepreşedintele Crăciunescu au o strategie şi o pun în aplicare, le doresc succes“, a declarat Morega la Radio Infinit.

În replică, Ion Navlea spune că este vorba despre o lipsă de comunicare...

„Nu este vorba că nu i-am ascultat sfaturile, este de fapt o lipsă de comunicare. Îl respect pe domnul Morega. În privinţa înţelegerii despre care se vorbeşte, va spun că eu am o înţelegere numai cu liberalii mei. Atât. Lucrurile se vor lămuri pe 4 septembrie“, a spus Navlea.

„PSD face presiuni prin Călinoiu“

Morega a mai spus că PSD Gorj face presiuni printre delegaţii liberali pentru a vota cu Radu Angheloiu.  „PSD-ul face presiuni prin Călinoiu, dar eu vreau să îi atrag atenţia şi să înţeleagă în mod clar că Angheloiu a avut un răsărit de soare care a însemnat partidul şi pe care eu l-am condus si l-am pus acolo, iar Angheloiu nu va ajunge niciodată vicepreşedintele CJ Gorj. Asta a fost cea mai înaltă demnitate a lui publică. A avut-o, a folosit-o în interesul lui şi al familiei, să fie sănătos. Pe domnul Călinoiu îl sfătuiesc să îşi vadă de problemele lor din PSD, că au destule şi să lase liberalii în pace. Şi să nu pună presiuni pe liberali că o să-i ajute, că sunt promisiuni mincinoase, pe care nu le va onora niciodată Călinoiu“. Preşedintele executiv al PSD Gorj, Ion Călinoiu, a declarat că nu face nicio presiune şi că nu-l interesează campania din PNL Gorj.

Vizualizări: 99

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: