Motivul pentru care selecţia directorului MedservMin a fost amânată

Comitetul de nominalizare şi remunerare constituit la nivelul societăţii MedservMin a decalat cu două săptămâni termenul privind întocmirea listei scurte a candidaţilor la postul de director executiv.

Printr-un anunţ postat pe site-ul unităţii, membrii acestei comisii au anunţat că au solicitat clarificări suplimentare de la persoanele care şi-au depus candidatura pentru acest post. Trei persoane sunt în cărţi: Eftimie Popescu, consilier local ALDE la Bumbeşti Jiu, Ion Neamţu, profesor universitar la Facultatea „Titu Maiorescu” şi Ion Cojocaru, consilier local ALDE la Motru.  

Curios este faptul că aceştia spun că nu li s-a cerut niciun fel de clarificare după ce şi-au depus dosarul de candidatură. „Nu am primit nimic, decât informarea privind amânarea. Nu cunosc motivul pentru care s-a amânat. Mie nu mi s-au cerut clarificări sau documente suplimentare”, a declarat Eftimie Popescu.

Selecţia pentru stabilirea listei scurte trebuia să aibă loc în perioada 30 noiembrie-5 decembrie. Conform noului anunţ, termenul de finalizare a listei lungi şi de întocmire a listei scurte a fost decalat până în data de 14 decembrie, ora 16. Este cea de-a doua selecţie organizată pentru şefia societăţii prestatoare de servicii medicale pentru CE Oltenia. Şi la prima tentativă de promovare a unui director executiv, când nu a promovat niciunul dintre candidaţii rămaşi la proba interviului, au planat anumite suspiciuni în ceea ce priveşte selecţia. Unii candidaţi au spus că interviul a fost, de fapt, probă scrisă.

Vizualizări: 546

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: