Motrean mort în accident la Roşiuţa

Un motrean şi-a pierdut viaţa sâmbătă după ce a intrat într-un copac. Poliţiştii din Motru au fost sesizaţi că la Roşiuţa s-a produs un accident de circulaţie soldat cu victime. Motreanul de 29 ani a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un copac. Conducătorul auto a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Municipal Motru, unde s-a constatat decesul acestuia. Oamenii legii din Gorj au avut multe cazuri de soluţionat judecând după numărul accidentelor de pe şoselele judeţului.

Alt eveniment rutier au avut loc în comuna Glogova. Două minore au fost accidentate, iar conducătorul auto a părăsit locul faptei fără încuviinţarea organelor de poliţie. Oamenii legii au stabilit că şoferul are  61 de  ani şi este din Padeş. Se pare că în timp ce conducea autoutilitara proprietate personală, în care transporta coceni, în localitatea Iormăneşti, din cauza neatenţiei în conducere a accidentat uşor două minore de 12 ani, părăsind locul faptei fără a anunţa evenimentul. Victimele au fost transportate la Spitalul Municipal Motru pentru acordarea de îngrijiri medicale. În urma instituirii acţiunii „Năvodul”, şoferul a fost depistat pe raza oraşului Baia de Aramă, judeţul Mehedinţi. Acesta a declarat că nu a observat faptul că le-a acroşat pe cele două minore. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de părăsirea locului faptei fără încuviinţarea organelor de poliţie şi vătămare corporală din culpă.

Şi la Căpreni a fost un accident. Un bărbat de 55 ani din comună s-a dus la poliţia şi  a declarat că, în timp ce conducea un autoturism, a acroşat cu oglinda laterală stânga un bătrân de 66 ani, din Cruşeţ, care se afla în mijlocul carosabilului. Urmare a accidentului, victima a suferit leziuni corporale fiind transportată de către conducătorul auto la Spitalul orăşenesc Târgu Cărbuneşti pentru acordarea de îngrijiri medicale.

La Teleşti a avut loc un alt eveniment rutier. Un târgujian de 45 ani care se îndrepta spre Motru a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un cap de pod. În urma impactului a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto.

Vizualizări: 163

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: