Motrean, traficant de canabis în Mehedinţi

Un tânăr din Motru a ajuns în spatele gratiilor după ce procurorii şi poliţiştii DIICOT din Mehedinţi l-au prins în flagrant în timp ce încerca să vândă droguri aduse din străinătate într-o localitate din sudul judeţului vecin. Lucian Virgil Albină şi-a încercat norocul tocmai la Gogoşu, unde spera să obţină 2500 de lei pe 300 de grame de canabis, dar şansa a fost de partea anchetatorilor. Oamenii legii l-au reţinut pe Albină şi l-au prezentat instanţei de la Vânju Mare, magistraţii Judecătoriei eliberând un mandat de 29 de zile pe numele gorjeanului, acesta având posibilitatea să depună contestaţie în speranţa eliberării sale. (G.C.)

Ştiri pe scurt

Tinerii din Motru fură capacele de la canalizare

Poliţiştii motreni au prins în flagrant 3 tineri care sustrăgeau capace din fontă din reţeaua stradală. Din cercetările efectuate, s-a stabilit că suspecţii sunt din comuna Ioneşti şi au vârste cuprinse între 21 şi 26 ani,  Ei au reuşit să sustragă până în momentul depistării de către poliţişti, 4 capace carosabile din fontă, acestea fiind descoperite în portbagajul autoturismului cu care se deplasau. Extinzând cercetările, poliţiştii au mai probat faptul că, în zilele anterioare, cei trei suspecţi au sustras alte 16 capace, pe care le-au valorificat unor persoane fizice sau la centre de colectare a deşeurilor feroase. Valoarea celor 20 de capace sustrase a fost estimată la suma de 10.000 lei. Cei trei suspecţi, cercetaţi în stare de reţinere, vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunii de furt calificat. (A.F)

O simplă tamponare i-a adus dosar penal

Poliţiştii au întocmit dosar penal pe numele unui tânăr, implicat ieri de dimineaţă într-o tamponare. Tânărul este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul cu o alcoolemie peste limita legală, după ce rezultatul testului cu aparatul etilotest a indicat o concentraţie de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat. Din primele cercetări efectuate la faţa locului a rezultat că un tânăr  de 18 ani nu a păstrat o distanţă de siguranţă faţă de autoturismul ce rula regulamentar în faţa sa. În aceste împrejurări, dat fiind faptul că şoferul de 18 ani se afla sub influenţa alcoolului, acesta a intrat în coliziune cu autoturismul din faţă, iar în urma impactului a izbucnit un incendiu. (A.F)

Vizualizări: 121

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: