Motrenii trimit deşeurile la plimbare şi primesc premii

Campania “Locul deseurilor nu este in casa. Trimite-le la plimbare!”, initiata de Asociatia Romana pentru Reciclare RoRec, revine in judetul Gorj, la Motru

Asociatia Romana pentru Reciclare RoRec, in parteneriat cu Primaria Municipiului Motru si cu partenerii Philips si Skil, organizeaza a doua actiune de colectare a deseurilor de echipamente electrice si electronice (DEEE), din judetul Gorj, sambata, 7 aprilie, in cadrul campaniei “Locul deseurilor nu este in casa. Trimite-le la plimbare”.

Sambata, 7 aprilie 2012, intre orele 10.00 si 17.00, vor fi deschise punctele de colectare din municipiul Motru si satele apartinatoare Roşuţa, Ploştina, Leurda, Horăşti şi Însurăţei. Cetatenii sunt invitati sa scape, in mod responsabil, de echipamentele de care nu mai au nevoie, depunandu-le in urmatoarele locatii unde exista puncte de colectare:

Municipiul Motru:

  • Platou – intersectie Str. Macului cu Bd. Trandafirilor
  • Intersectie Str. Minerului cu Str. Carol Davila
  • Platou – Str. Tineretului
  • Sate Apartinatoare:

  • Roşuţa – Magazin Mixt ˝Olaru˝
  • Ploştina – Scoala Gen. Ploştina
  • Leurda – Scoala Gen. Leurda
  • Horăşti – Magazin ˝La Nicu˝
  • Insurăţei – Magazin ˝Sănătescu˝
  • Deseurile de echipamente electronice si electrocasnice grele sau voluminoase beneficiaza de preluarea gratuita de la domiciliu. Pentru programarea unui transport gratuit de la domiciliu sau pentru mai multe detalii, cetatenii pot suna la numarul de telefon 0732.627.179, disponibil pana sambata, 7 aprilie, intre orele 08.00 - 15.00.

    Toti cetatenii care vor depune DEEE in cadrul acestei actiuni, vor fi inscrisi automat la tombola cu premii oferite de partenerii Candy Skil: 3 roboti de bucatarie, 10 cafetiere si 7 masini de gaurit. Tragerea la sorti a castigatorilor si festivitatea de premiere a voluntarilor vor avea loc sambata, 7 aprilie, de la ora 18.30, la Casa de Cultura a Municipiului Motru.

    Detaliile despre programul campaniei de mediu si regulamentul tombolei pot fi consultate pe www.rorec.ro. Totodata, ne gasiti si pe facebook.com/AsociatiaRoRec pentru mai multe informatii despre campanii, despre colectarea DEEE si despre un mediu curat.

    Peste un milion de kilograme de deseuri de echipamente electrice si electronice au fost colectate, in 2011, in cadrul campaniei “Locul deseurilor nu este in casa. Trimite-le la plimbare”, a Asociatiei Romane pentru Reciclare RoRec. Daca, in 2010, campania s-a desfasurat in 13 judete, in anul 2011, Asociatia RoRec a desfasurat nu mai putin de 220 de actiuni in 39 de judete si in sectoarele 4 si 6 din Bucuresti la care au participat, in total, peste 66.000 de cetateni.

    Asociatia Romana pentru Reciclare – RoRec (www.rorec.ro) este o organizatie non-profit, infiintata de zece dintre cei mai cunoscuţi fabricanti europeni de aparatura electrocasnica prezenti pe piata din Romania. Practic, RoRec preia responsabilitatea producatorilor de aparatura electrocasnica si se ocupa de toate activitatile necesare colectarii, tratarii, refolosirii, reciclarii si recuperarii deseurilor de echipamente electrice si electronice (DEEE), asigurand, in acelasi timp, eliminarea in siguranta si protectia mediului, in conformitate cu legislatia europeana in domeniu.

    Vizualizări: 109

    Trimite pe WhatsApp

    Alte articole din :

    Citește și: