Motru: Fără recompense anti-maidanezi

Administraţia locală din Motru nu va acorda recompense de 3.000 de lei celor care vor oferi informaţii despre persoanele care se descotorosesc de câini la marginea oraşului, aşa cum anunţase iniţial.

Proiectul de hotărâre privind acordarea unor astfel de recompense nu a primit numărul de voturi necesare pentru a fi aprobat de Consiliul Local. „A fost respins pentru că majoritatea creată în jurul PSD nu doreşte ca eu să-mi duc la îndeplinire o promisiune din campanie. Consider că problema câinilor fără stăpân ar fi fost rezolvată până acum, dacă nu existau şi alte localităţi care ne-ar aduce nouă aceşti câini. Am propus această recompensă, pe care a-şi fi recuperat-o de la cei vinovaţi, tocmai pentru a stopa acest fenomen. Dacă recompensa era atrăgătoare, sunt convins că ar fi fost destule persoane care să ne aducă dovezi certe prin care să-i prindem pe cei care comit astfel de infracţiuni”, a declarat Gigel Jianu, primarul municipiului Motru.

Proiectul nu a fost votat de PSD, PSRo şi un consilier local independent. Chiar şi aşa, primarul Gigel Jianu spune că în Motru „sunt mult mai puţini câini decât în urmă cu doi ani”.

Vizualizări: 408

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: