Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Muncitori ai CE Rovinari, prinşi la furat

Şeful obiectivului de pază din cadrul Complexului Energetic Rovinari a anunţat poliţia că a oprit la poarta de acces din punctul Benzi Magistrale, o autoutilitară încărcată cu deşeu fier. Cei care au încărcat autoutilitara sunt toţi muncitori în cadrul unui punct de lucru al complexului.La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă din cadrul Poliţiei Oraşului Rovinari care a constatat că şoferul, un bărbat de 47 ani, din oraşul Turceni, judeţul Gorj, a fost oprit în timp ce încerca să părăsească incinta complexului, în autoutilitară fiind încărcată cantitatea de 1.140 kg deşeu fier. Pe parcursul cercetărilor s-a mai stabilit că aceste deşeuri de fier rezultate din procesul de producţie, au fost încărcate în autoutilitară de către doi bărbaţi de 51, respectiv 56 de ani, ambii din municipiul Craiova, judeţul Dolj fiind ajutaţi de doi gorjeni de 30 ani şi 42 ani, ambii din comuna Ţînţăreni. Toţi cei patru sunt angajaţi ai Complexului.

Deşeurile nu au mai fost valorificate la un centru de colectare aşa cum intenţionau suspecţii, fiind restituite unităţii prejudiciate.

Vizualizări: 448

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: