Născut la Logreşti, omorât la Giurgiu

Sfârşit cumplit pentru un gorjean de 37 de ani din Logreşti, al cărui trup a fost găsit fără suflare şi parţial devorat de animale într-un şanţ din comuna giurgiuveană Hereşti.

Câţiva localnici au descoperit în faţa unei case corpul neînsufleţit, poliţiştii constatând ulterior că acesta prezenta lovituri în zona capului şi era plin de muşcături de animale. Iniţial anchetatori au aflat că Ilie Ciopănoiu fusese la o cârciumă din sat şi acolo avusese un conflict cu un localnic, la închiderea programului gorjeanul plecând spre casă. Cel cu care s-a certat l-a urmărit însă şi l-a luat la bătaie, abandonându-l în locul în care a şi fost găsit a doua zi.

După câteva ore de cercetări poliţiştii au dat de urma criminalului şi l-au reţinut, ieri prezentându-l Tribunalului Giurgiu cu propunerea de arestare preventivă. Vestea că oamenii legii au arestat un suspect nu le-a încălzit prea mult pe rudele de acasă ale lui Ciopănoiu, mama acestuia, un frate şi fosta nevastă a gorjeanului plecând ieri la Giurgiu pentru a-l aduce acasă. Acesta s-a despărţit de prima soţie, deşi are doi copii minori cu ea, divorţul producându-se pe fondul unor probleme cu legea pe care bărbatul le-a avut în trecut, când a fost condamnat la închisoare pentru furt şi tâlhărie. A încercat să-şi refacă viaţa după ieşirea din spatele gratiilor şi în ultima vreme locuia la Hereşti împreună cu femeie de acolo, dar nici la sute de kilometri distanţă de casă nu a scăpat de belele.

Primarul din Logreşti, Ion Băluţă, era consătean cu Ilie Ciopănoiu şi spune că îl ştia foarte bine pe acesta, deşi nu-l mai văzuse prin localitate în ultima perioadă. Acum edilul a luat legătura cu familia şi a promis şi un ajutor financiar cu care rudele celui ucis să poată face faţă cheltuielilor pe care trebuie să le suporte în aceste zile. „Din partea Primăriei cred că le vom putea oferi un ajutor de 500 de lei, pentru că au o stare materială precară, iar eu, personal, îi voi ajuta şi eu cu cât voi putea. Suntem din acelaşi sat şi e normal să ne ajutăm unii pe alţii măcar în asemenea momente”, a menţionat edilul.

Vizualizări: 184

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: