Naşul antrenorului preia conducerea clubului Pandurii

Narcis Răducan s-a înţeles cu Pandurii Târgu Jiu pentru preluarea conducerii executive a clubului, anunţul oficial urmând să fie făcut după revenirea preşedintelui CJ Gorj, Ion Călinoiu, din Spania. Răducan este naşul antrenorului Edi Iordănescu, cel care a contribuit în aprilie la revocarea fostului preşedinte, Eugen Pîrvulescu.

Narcis Răducan a fost joi la Târgu Jiu pentru a discuta cu acţionarii. “Într-adevăr, am fost la Târgu Jiu pentru a onora invitaţia domnilor Laurenţiu Ciurel (n.r. - şeful Complexului Energetic Oltenia) şi Ion Călinoiu (n.r. - preşedintele Consiliului Judeţean) şi am discutat despre preluarea funcţiei de preşedinte executiv al echipei de fotbal Pandurii. Au mai rămas de pus la punct unele chestiuni legate de situaţia financiară a echipei şi autoritatea pe care o voi avea la club. Mă motivează să lucrez din nou cu antrenorul Edi Iordănescu şi azi l-am cunoscut şi pe primarul oraşului (n.r. - Florin Cârciumaru)”, a declarat Narcis Răducan pentru www.prosport.ro.

În trecut, naşul şi finul au mai colaborat, atunci Răducan fiind cel care i-a oferit post lui Iordănescu.

Schimbă cluburile ca pe cămăşi

Narcis Răducan a anunţat acum două zile rezilierea contractului cu ASA Tg Mureş, dar şi-a găsit rapid de lucru. Acesta are 40 de ani şi a condus deja şapte echipe, Pandurii urmând să fie a opta. Numai în sezonul recent încheiat Răducan a schimbat 4 echipe: a început campionatul ca director general al Viitorului, a plecat apoi la Concordia Chiajna, pentru ca în luna noiembrie să ajungă la Astra Giurgiu, iar după două luni la ASA.

Postul de preşedinte executiv al clubului Pandurii a rămas vacant la sfârşitul lunii aprilie, când Eugen Pîrvulescu a fost revocat sub suspiciunea unui blat care nu a fost dovedit. Tot atunci, a fost suspendat contractul de muncă al lui Pîrvulescu pe o perioadă de trei luni, acesta urmând să revină la club în iulie, dar nu se ştie în ce calitate. În lunile mai şi iunie, preşedinte interimar a fost Mihai Stelescu, cel care se ocupă de copii şi juniori.

Vizualizări: 158

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: