Naşul Banţa, supărat după excluderea din PNL a finului Giorgi

Conflict între Dian Popescu şi Victor Banţa imediat după excluderea lui Giorgi! Şeful PNL Gorj spune că l-a rugat pe Victor Banţa, purtătorul de cuvânt al partidului, să transmită un comunicat de presă cu rezultatul votului din Delegaţia Permanentă. Comunicatul nu a ajuns la reprezentanţii mass-media, iar Dian Popescu susţine că Banţa nu i-a respectat decizia întrucât este naşul de cununie al lui Gabriel Giorgi. Victor Banţa îl contrazice spunând că nu i s-a cerut acest lucru. Gurile rele vorbesc că se plănuieşte şi excluderea lui Banţa din PNL.

Preşedintele PNL Gorj, Dian Popescu, crede că vicele Banţa are resentimente după excluderea finului său din PNL. „La plecare, am avut o discuţie cu domnul Banţa şi l-am rugat să transmită un comunicat de presă cu rezultatul votului din Delegaţia Permanentă. Îmi pare rău că nu a făcut acest lucru. Banţa este naşului domnului Giorgi şi nu ştiu dacă a reuşit să treacă peste sentimentul naş-fin”, a declarat Dian Popescu.

Banţa spune că şeful său de partid nu i-a cerut acest lucru. „Nu este adevărat. Dian Popescu nu mi-a spus nimic în acest sens. Nu mi-a cerut să trimit un comunicat de presă. Ba mai mult, eu m-am dus la dumnealui şi l-am întrebat ce facem, că mă sună presa să afle rezultatul”, a precizat Victor Banţa.        

Victor Banţa, pe urmele finului?

În PNL circulă zvonul că vor mai urma excluderi din partid, Victor Banţa fiind cap de listă. Dian Popescu dezminte zvonul. „Giorgi este prima persoană pe care am exclus-o din PNL. Nu va mai fi nici o excludere din partid. Important este ca în interiorul Delegaţiei Permanente să spui ce vrei, dar nu în afara partidului”, a declarat Dian Popescu, care nu ştie dacă Banţa va rămâne purtător de cuvânt pe perioada campaniilor electorale din acest an.

Victor Banţa spune că nu va pleca de bună voie din PNL. „Eu ştiu că finul îşi urmează naşul, nu naşul pe fin. Eu l-am adus pe Giorgi în PNL şi nu-l voi urma. Am votat împotriva excluderii lui şi aş vota împotriva oricărei excluderi din partid. Este o decizie luată în Delegaţia Permanentă şi nu o voi comenta. În ceea ce mă priveşte. nu cred că au motive să mă excludă pentru că respect statutul partidului. Nu ştiu dacă îmi vor lua atribuţiile de purtător de cuvânt, însă în momentul de faţă la Bucureşti apar ca fiind persoana care se ocupă de relaţia cu mass-media”, a menţionat Banţa. 

Vizualizări: 160

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: