Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Nelu Roșca: Am pretenții de la parlamentarii de Gorj

Un sindicalist din cadrul Complexului Energetic Oltenia vrea ca parlamentarii puterii să prelungească legea care să le permită minerilor și energeticienilor să se pensioneze mai devreme. Nelu Roșca a prezentat în campania electorală un proiect prin care se cere prelungirea actului normativ privind pensionarea anticipată a angajaților din minerit.

”Înainte de a începe campania parlamentară am înmânat acest proiect de modificare a legii 127. Întâmplarea face ca și domnul Vâlceanu, și Miruță, și Iordache să ajungă parlamentari. Dânșii să facă ceva în acest sens ca salariații să se pensioneze mult mai devreme. Eu mă aștept la toți parlamentarii de Gorj să susțină această chestiune, mai ales că salariații companiei au votat și ei. Pot să vă spun că la Roșiuța au plecat peste 80 de salariați în pensie mai devreme pe reglementările legii 215 care a modificat legea 963”, a spus Nelu Roșca, la Radio Infinit.

Angajații CE Oltenia se plâng tot mai des de faptul că nu sunt luați în seamă de către guvernanți, cei mai mulți dorind ieșirea la pensie mai devreme.

Vizualizări: 2,751

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: