Nemulțumit și după trei victorii consecutive!

Antrenorul Universității Craiova nu a fost complet mulțumit după victoria oltenilor din meciul cu CFR Cluj, scor 1-0. Bulgarul are 3 victorii în primele 3 meciuri pe banca Universității dar spune că mai are de lucru.

Antrenorul anunță că vrea să mai îmbunătățească două aspecte la echipa lui, jocul în apărare și condiția fizică a jucătorilor. Cu Petev pe bancă, oltenii au mai câștigat și cu Dinamo, 1-0, și cu Oțelul 3-1.

Universitatea Craiova a învins-o cu șansă pe CFR Cluj, scor 1-0, iar Ivaylo Petev a recunoscut că echipa sa mai are de lucru mai ales pe faza defensivă.

Unicul gol al meciului din Bănie a fost izbutit de bosniacul Koljic, care nu mai punctase din luna aprilie pentru formația patronată de Mihai Rotaru.

„În fiecare meci e nevoie de noroc. În prima repriză am fost foarte nervoși. Le-am dat ușor mingea, fără să facă presing. Trebuie să fim mai puternici fizic. Am avut situații bune în repriza a doua. Trebuie să mai lucrăm și la apărare.

CFR Cluj e o echipă dificilă, cu jucători cu mare experiență. Acum e momentul să îmi felicit jucătorii, să îi felicit și pe suporterii noștri, a căror prezență s-a simțit. Probabil că ei ne-au împins spre gol. Mă bucur că am luptat până la final”, a spus Petev, la finalul partidei de sâmbătă seara, precizând că mai are de lucru la echipă: „Multe lucruri avem de îmbunătăţit. Cel mai important este să rezistăm psihic. Aşa cum am zis, în prima repriză am fost prea precipitaţi. Fiecare jucător trebuie să dea totul”.

Vizualizări: 874

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: