Victorie categorică în ultimul meci al anului!

Echipa de handbal masculin Juniori 3 a CSM Târgu Jiu a înregistrat duminică o nouă victorie categorică în Campionatul Național. Formația gorjeană a trecut, în prima etapă din retur, de ACS Viitorul H2O Pitești, scor 42-13, la pauză 18-6.

În primul meci din returul campionatului și în ultimul meci din acest an calendaristic, handbaliștii juniori ai CSM, pregătiți de antrenorul Vali Popescu, au câștigat de o manieră categorică duelul cu ultima clasată, Viitorul Pitești, după cum informează site-ul oficial. Jocul s-a terminat cu un scor de 42-13, la capătul unui meci în care CSM Târgu Jiu și-a respectat statul de lider al Seriei I și de echipă favorită în această confruntare.

„Handbaliștii gorjeni au defilat în această seriei și au ajuns la a 6-a victorie consecutivă, fiind singura echipă neînvinsă și cu punctaj maxim din Seria I. Vestea bună la acest meci a fost legată de revenirea pe parchet, într-un meci oficial, a lui Cătălin Popescu. Tânărul handbalist gorjean a revenit după o accidentare și a avut o evoluție remarcabilă în meciul cu echipa din Pitești. Cătălin Popescu a reușit 7 goluri și a fost al doilea marcator al echipei, după David Honcioiu, care a înscris 8 goluri”, a informat sursa citată.

”Sunt bucuros că am terminat anul fără înfrângere. Mă bucur că se vede o creștere de la un joc la altul, și cel mai important, se vede un progres individual la marea majoritate a jucătorilor. Vreau să remarc și revenirea lui Cătalin Popescu, care a lipsit o perioadă din cauza unei accidentări”, a precizat Vali Popescu, antrenor al echipei de handbal masculin juniori a CSM Târgu Jiu.

Cu acest nou succes, CSM Târgu Jiu a încheiat anul în fotoliul de lider al Seriei I, cu punctaj maxim, 12 puncte acumulate, având cea mai bună apărare și cel mai bun atac.

CSM Târgu Jiu: Vlad Mezdrea, Darius Beuran 1g, Narcis Popescu, Ianis Penescu 3g, Adelin Negrea, Andrei Mornea 2g, Alexandru Ungureanu, David Bîrlete 6g, Alexandru Anghel 2g, Ștefan Stănoiu, David Honcioiu 8g, Mihnea Ciobanu 5g, Vlad Butoi 2g, Vlad Călinoiu, Robert Guran 6g, Cătălin Popescu 7g. Antrenor: Valentin Popescu.

Vizualizări: 675

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: