Nesupunerea lui Condescu

Ion Călinoiu a făcut pe final de an una dintre cele mai nefericite declaraţii din 2013. „Marin Condescu dă dovadă de nesupunere, efectiv”, a spus Călinoiu. Afirmaţia sintetizează de fapt filosofia guvernării USL în Gorj. Aşa vede Călinoiu funcţionarea societăţii useliste, prin supunere.

Supărarea lui Călinoiu este dată de faptul că Marin Condescu, în calitate de preşedinte al Consiliului de Administraţie de la Pandurii, nu a făcut demersurile necesare pentru intrarea în asociere a Consiliului Judeţean Gorj. Condescu spune că hotărârea acţionarilor, aşa cum a fost redactată de salariaţii Complexului Energetic, nu bate deloc cu ce s-a decis de fapt în şedinţă. Acţionarii au decis intrarea CJ Gorj în asocierea de la Pandurii, dar şi a Sindicatului Peşteana, iar în hotărâre scrie că noii acţionari de la Pandurii au fost stabiliţi de consilierii judeţeni!!! Ceea ce este o prostie fără margini şi chiar îl compătimesc pe Ciurel pentru că lucrează cu salariaţi care nu sunt în stare să redacteze o amărâtă de hotărâre AGA.

Condescu s-a folosit de incompetenţa celor de la CE Oltenia, pentru a-l mai ţine pe Călinoiu pe tuşă o lună. Nu ştiu la ce-i foloseşte, dar probabil vrea să încheie anul 2013 la Pandurii şi să plece, fără a fi nevoit să fie coleg de AGA cu Călinoiu. Faptul că acţionarii nu se înţeleg va avea până la urmă efecte negative asupra echipei, mai ales dacă viitorul preşedinte nu va şti să se impună în faţa lor. Indiferent ce va fi, nu moare judeţul fără fotbal. A fost frumos, s-a terminat şi cu asta basta.

Cei de la USL au însă nevoie de supunerea sindicatelor din minerit şi energie, unde se lovesc tot de Condescu. În 2013, Ciurel şi Călinoiu au făcut tot ce le-a stat în putinţă pentru a distruge sindicatele. Nu au reuşit, semn că anul 2014 se va desfăşura sub aceleaşi auspicii. Vor reuşi cei doi supunerea sindicatelor?

Vizualizări: 172

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: