Prefectul Văcaru e „deştept şi frumos“ pentru orice funcţie

Prefectul de Gorj Alin Văcaru a introdus o nouă funcţie pe lista celor pentru care ar fi potrivit să candideze în 2016: cea de primar. Acesta, dar şi alţi tineri din PSD îşi fac planul pe funcţiile ocupate acum de Ion Călinoiu şi Florin Cârciumaru.

Văcaru crede că după ce a fost prefect nu mai poate fi decât  senator, deputat, preşedinte de Consiliu Judeţean sau primar. Înainte de a fi prefect, Alin Văcaru a fost şef de sală la un cazinou din Târgu Jiu. În fapt, acesta poate avea dreptate, dacă a ajuns prefect, poate fi orice. „Am spus-o foarte clar, dacă nu voi mai fi prefect, în 2016 nu pot candida decât pentru funcţia de, haideţi să o iau în altă ordine, senator, deputat, preşedinte de Consiliu Judeţean sau primar. Dar e prematur să vorbim acum“, spune Văcaru.

Prefectul numit de PSD spune şi ce-l recomandă pentru această candidatură. Iată declaraţia prefectului: „Vreţi acum să spun cât de frumos şi deştept sunt eu? Normal că toată lumea are părere bună despre el. Şi eu nu mă voi băga pe această funcţie, doar că sunt eu mulţumit de mine, se vor face nişte sondaje şi dacă eu voi fi bine cotat în sondaje, la voturi se vede, nu cât de deştept, cât de frumos, sunt convins că şi colegii mei, la care voi fi atunci, mă vor susţine pentru această funcţie. Dar e prematur, toată lumea îşi doreşte această funcţie“.  Potrivit legii, prefectul este apolitic, dar Văcaru ştie deja că se va întoarce în PSD.

Dacă ar fi să candideze la alegerile parlamentare ar alege Colegiul 1 pentru că are prieteni în Tismana. „Vă şi spun, dacă se păstrează aceleaşi colegii mi-aş dori Colegiul 1 pentru că vin din zona Tismana, am multe cunoştinţe, prieteni“, a spus acesta la Radio Omega. În topul declaraţiilor stupide Văcaru are un concurent serios: colegul său Ciprian Florescu, vicepreşedinte la Consiliul Judeţean Gorj. Acesta se şi vedea înlocuitorul lui Ion Călinoiu în fruntea judeţului, însă sunt mulţi care-şi doresc scaunul. Supărat, el a declarat la radio că „nu-i surâde ideea de a mai fi un mandat vicepreşedinte la Consiliul Judeţean“!

Vizualizări: 154

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: