Nici un meci fără suspendare pentru Cârţu

Tehnicianul pandurilor nu a reuşit să încheie în ultimele trei meciuri disputate de Pandurii la Târgu Jiu nici un joc pe banca echipei sale. Eliminat mai întâi la meciul cu FC Vaslui, apoi la cel cu Gloria Bistriţa, de acelaşi arbitru, acum Cârţu a intrat în conflict cu un jucător, incidentul ducând din nou la trimiterea sa în tribună. După meci, antrenorul Sorin Cârţu, obişnuit se pare să nu mai încheie nici un joc pa banca echipei, a declarat că a fost sigur că va câştiga mai ales când a fost trimis la cabine: „Partida aceasta am fost sigur că o câştig, mai ales din minutul 89 când am fost dat afară pentru că de câte ori m-au dat afară am câştigat. Am stat cu inima în gât, ne-am enervat, pentru că ne-au adus în situaţia de a avea atitudinile pe care le-am avut. Probabil e şi ceva concertat la toată situaţia asta pentru că te provoacă şi apar situaţii din acestea. Au fost nişte faze bune la acest meci şi goluri frumoase, păcat că arbitrii se implică”.

Tehnicianul a reclamat neacordarea unui penalti pentru echipa sa şi a reproşat arbitrilor o prea mare duritate în ceea ce priveşte reacţiile sale pe care spune că nu le mai poate schimba la această vârstă: „Sunt bucuros de rezultat, mai puţin de situaţia care a apărut la sfârşit, dar aşa trăiesc eu jocul. Nu ştiu dacă asta convine sau nu cuiva, dar aşa trăiesc eu jocul şi nu mă pot schimba la vârsta de 53 de ani şi la atâţia ani de antrenorat”.

Incidentul a fost provocat de jucătorul clujenilor Cadu, care l-a înjurat pe antrenorul Pandurilor şi care a avut altercaţii şi cu arbitrul de tuşă, după meci provocând alte incidente cu forţele de ordine pe tunelul de acces către vestiare. Cârţu a fost deranjat de faptul că brazilianul voia să mai înscrie în minutele de prelungire ale jocului, dar şi că l-a înjurat: „Cadu m-a înjurat şi de aceea am ripostat. Da, m-a înjurat Cadu, mă înjură Cadu în ţara mea! Ajunge ăsta să mă înjure la mine acasă, că el e Cadu, dacă toţi îi suflă că el e campionul Cadu. Uite că pe Cadu l-a driblat Piţurcă la primul gol de nu s-a văzut. Dar el e Cadu şi înjură, că vezi Doamne erau comentarii acolo şi el voia să dea gol în minutul 90. Păi nu ai avut măi 90 de minute să dai gol, tu vrei să dai în minutele de prelungire- S-a dus vremea aceea, mai câştigăm şi noi, nu numai să pierdem în minutul 90 că vrea Cadu. Vrea el să joace în ultimele minute că până atunci vai de mama lui ce  jucase”.

Vizualizări: 79

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: