Nicio investiție majoră în Târgu Jiul următorilor ani. Cine o spune!

Veste neplăcută venită dinspre fostul premier Victor Ponta, care nu întrevede posibilitatea derulării unor investiții majore în municipiul Târgu Jiu în următorii ani. Acesta a comentat stadiul în care se află lucrările la noua șosea de centură a municipiului și la noul stadion municipal, lucrări care ar fi trebuit să fie gata de o bună perioadă de timp.

Ponta le-a cerut factorilor locali de decizie să se gândească mai degrabă la ce echipă va juca meciuri de fotbal pe noul stadion, nu la cine va avea spațiile comerciale care vor apărea odată cu finalizarea investiției din centrul municipiului. Deputatul e convins că scandalurile nu vor întârzia să apară, deși nu sunt de dorit. „Mă gândesc că toate lucrurile rele și bune n-a apucat să le facă Romanescu. Important că sunt proiecte mari în lucru, pe care le-a început Cârciumaru cu sprijinul meu, care se finalizează. Înțeleg că stadionul va fi gata, dar nu aș vrea cu scandal. Mai puțin lumea e interesată cine joacă, ci e interesată de spațiile comerciale. Aș vrea să nu fie un nou scandal tipic nouă, oltenesc. Poate că o să fie din nou o echipă de fotbal și apoi vedem ale cui sunt spațiile comerciale”, a declarat Ponta.

Îl deranjează traficul!

Fostul premier a avut şi alte constatări de făcut în scurta vizită de la Târgu Jiu. „La centură văd că s-a lucrat și se stă. E păcat, că banii sunt și e păcat că vor nu sunt folosiți. Multe alte investiții e greu de crezut că vor fi în Târgu Jiu în perioada următoare, or să rămână alea de pe vremea lui Cârciumaru și Ponta, sau invers, cum doriți. Dl. Cârciumaru rămâne un om cu care am lucrat atâția ani foarte bine, pe care îl consider prieten  în continuare și cred că mă consider și domnia sa prieten și pe care îl protejez acum că știți dânsul se intimidează mai ușor în fața lui Dragnea și atunci îl protejez”, afirmă fostul premier.

Ponta a constatat însă o apropiere între Târgu Jiu și București, dar nu în privința investițiilor, ci a aglomerației de pe străzile principale. Deputatul, fost copilot de curse auto,  a rămas uimit să vadă cât de greu se deplasează mașinile printr-un oraș de provincie care în urmă cu câțiva ani putea fi parcurs lejer în câteva minute de la un capăt la altul. „Dacă aș sta zi de zi, așa cum se întâmplă în București, sigur că m-ar deranja traficul”, a spus Ponta, care are totuși și un motiv de „fericire” în toată această aglomerație: are șofer asigurat de SPP și, ca urmare, nu resimte aglomerația din trafic la fel ca restul conducătorilor auto. 

Vizualizări: 980

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: