Niciun caz nou de Covid-19 în Gorj

Niciun caz nou de infectare cu SARS-CoV-2 nu a fost raportat în ultimele 24 de ore la nivelul județului Gorj, potrivit datelor furnizate de Grupul de Comunicare Strategică.

Astfel, Gorjul rămâne cu 70 de cazuri diagnosticate în mai bine de două luni, din care 14 persoane sunt vindecate și externate. Se așteaptă ca în următoarele zile să crească numărul de persoane vindecate, pentru că starea pacienților este bună.

Scade în Gorj și numărul persoanelor aflate în carantină. Miercuri mai erau 266 persoane în carantină instituționalizată, din care 7 persoane au intrat în carantină și 22 persoane au ieșit din carantină în ultimele 24 de ore.

521 persoane se află în autoizolare la domiciliu, din care 22 persoane au intrat în autoizolare la domiciliu și 177 persoane au ieșit din autoizolarea la domiciliu în ultimele 24 de ore.

De la începutul pandemiei, la nivelul județului Gorj s-au prelevat 1138 de teste, din care 78 sunt în așteptare, a transmis miercuri Direcția de Sănătate Publică Gorj.

La nivel național au fost înregistrate alte 270 de noi cazuri de îmbolnăvire în 24 de ore. La ATI, în acest moment, sunt internați 244 de pacienți.

Vizualizări: 2,485

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: