Tîrziu: Nu trebuie să ne culcăm pe-o ureche

„Nu trebuie să ne culcăm pe-o ureche, gata ne apropiem de 15 mai și lucrurile vor merge de la sine!” Este avertismentul lui Constantin Tîrziu, directorul spitalului din Târgu-Cărbunești. Acesta a adăugat că masca și mănușile ar trebui să fie obligatorii chiar și după data de 15 mai.  

Directorul Spitalului de Urgență din Târgu-Cărbunești a explicat că, în acest moment, nu sunt probleme cu asigurarea medicamentelor ori echipamentelor de protecție pentru cadrele medicale. „Nu trebuie să ne culcăm pe-o ureche, gata ne apropiem de 15 mai și lucrurile vor merge de la sine. Eu vreau ca, la sfârșitul acestei pandemii, vreau ca toți pacienții să fie externați vindecați și niciun coleg să nu aibă probleme. Vom asigura toate medicamentele și echipamentele necesare astfel încât să nu fie probleme”, a declarat Constantin Tîrziu.

70 de persoane din Gorj au fost raportate, marți, pe lista celor infectați cu Covid 19. „Județul Gorj nu are atât de multe cazuri, dar prin apariția cazurilor de la Motru, lucrurile s-au schimbat puțin. Purtarea măștii, a mănușilor, distanța socială sunt elemente esențiale de respectat după 15 mai. Dacă nu respectăm aceste lucruri, pot să existe persoane care sunt purtătoare și nu știu sau nu spun și pot să infecteze alți oameni”, a mai spus Tîrziu, la Emi TV. 

Vizualizări: 2,740

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: