Nicolescu a fost numit la şefia IPJ Dolj

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Gorj a rămas fără comandant vineri, Constantin Nicolescu fiind transferat în funcţia similară de la IPJ Dolj. Nicolescu şi-a început mandatul în judeţul vecin lansând atenţionări dure la adresa interlopilor. „Mesajul meu pentru lumea interlopă din Craiova este acela de a nu sta liniştiţi. Mă bucur pentru încrederea pe care mi-au acordat-o cei de la Ministerul Administraţiei şi Internelor şi sper să ofer o nouă faţă poliţiei doljene”, a precizat comisarul-şef Constantin Nicolescu la instalarea în funcţie.

La ceremonia de instalare au participat inspectorul General al Poliţiei Române, chestorul Petre Tobă, şi ministrul secretar de stat Cristian Făinuş, din cadul Ministerului Administraţiei şi Internelor. La instalare au mai fost prezenţi prefectul de Dolj, Florin Stancu, şi preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, Ion Prioteasa.

Şeful IGPR, chestorul de poliţie Petre Tobă, i-a solicitat lui Nicolescu să evalueze activitatea celor doi adjuncţi. „I-am solicitat noului şef să facă o evaluare a echipei manageriale şi să creeze o echipă în adevăratul sens şi dacă va fi necesar, nu va ezita să facă schimbări. Deocamdată, este prematur să vorbim despre ele”, a precizat Petre Tobă.

Ministrul secretar de stat Cristian Făinuş a precizat că noul inspector-şef al IPJ Dolj se poate baza încrederea pe care i-o acordă Ministerul Administraţiei şi Internelor. „Am încredere în domnul Nicolescu. În cei opt ani cât a stat la comanda Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Gorj a dat dovadă de profesionalism deosebit. Noi am considerat că poate face faţă cu succes acestei noi provocări“.

Vizualizări: 88

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: