Niculina Mocioi: PP-DD Gorj rămâne în opoziţie

Preşedintele PP-DD Gorj, Niculina Mocioi, a declarat ieri că partidul său nu face alianţă nici cu PNL sau PDL şi nici cu PSD. Mocioi a mai spus că decizia partidului este de a nu face alianţe înainte de alegerile europarlamentare. Deputatul de pe colegiul 5 a adăugat că PP-DD Gorj este în opoziţie şi va rămâne în opoziţie.

Reporter: Aţi luat vreo decizie privind realizarea unei alianţe, în contextul ruperii USL?

Niculina Mocioi: Nu am luat nici un fel de decizie. Conducerea noastră centrală şi-a exprimat deja poziţia în sensul că înainte de alegerile pentru Parlamentul European PP-DD nu intenţionează să facă o alianţă. Rămâne de văzut ce se va întâmpla în aceste zile la centru, pentru că vom avea şi noi o şedinţă în care automat vom discuta şi aspecte legate de teritoriu, nu numai de Parlament.

Rep.: Ce spuneţi de o colaborare cu PNL la Gorj?

N.M.: Acestea sunt chestiuni care se stabilesc tot la nivel de centru. Până în momentul de faţă nu am girul de a face nici un fel de alianţă.

Rep.: Nici cu PSD?

N.M.: Nu. Nici cu PSD. Nici cu PDL. Cu nimeni. Am spus, la acest moment PP-DD nu face alianţe cu nici un partid. Vrem să mergem singuri la europarlamentare. Nu vom cere sprijin şi nici nu vom sprijini vreun alt partid politic.

Rep.: Credeţi că PP-DD, la Gorj, ar fi avantajat de o alianţă cu PNL şi PDL sau cu una cu PSD?

N.M.: PSD, alături de PNL, a condus dezastruos nu numai în Gorj, ci şi în ţară. Pentru a vedea dimensiunile răului produs de această guvernare aş aminti că în Gorj în decembrie 2013 aveam 12 mii de şomeri şi că nu am auzit de vreo investiţie care să creeze locuri de muncă. Dar, repet, nu este momentul de alianţe acum. La europarlamentare fiecare trebuie să culeagă ce a semănat. PSD şi PNL au condus împreună şi trebuie să răspundă împreună în faţa electoratului. PNL este şi acum, când vorbim, la guvernare şi nu poate să se dea acum partid de opoziţie. PP-DD este un partid de opoziţie şi rămâne în opoziţie.

Vizualizări: 229

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: