Nikolic caută sponsori pentru Energia Rovinari

Problemele financiare ale echipei de baschet locale trebuie să fie rezolvate urgent pentru ca Energia Rovinari să nu ajungă la desfiinţare. Antrenorul sârb al Energiei şi-a liniştit pentru moment jucătorii şi vrea chiar să se implice în finanţarea echipei prin găsirea unui sponsor.

„Săptămâna viitoare mă voi întâlni cu un foarte bun prieten care poate deveni sponsor la echipă. Aşa că deocamdată nu se pune în discuţie problema banilor iar jucătorii trebuie să fie concentraţi să arate ceva pe teren”, a spus antrenorul.

În conferinţa de presă pe care a susţinut-o ieri, antrenorul Slobodan Nikolic a spus că jucătorii echipei pun întrebări referitoare la soarta lor: „Nu am urmărit ce a declarat Marius Vlaicu la TV dar jucătorii au văzut şi îşi pun şi ei întrebări. Le-am spus că un lucru este sigur, acest campionat va fi dus până la capăt. Probabil că se va ajunge şi în play-off dar pentru la anul nu ştie ce se va întâmpla”.

Preşedintele Federaţiei de Baschet, Carmen Tocală, este la curent cu problemele Energiei şi a declarat ieri la Radio Târgu Jiu că va consilia Energia Rovinari pentru a nu ajunge la desfiinţare sezonul viitor. „Vom găsi o soluţie de a ajuta echipele ca Energia. În primul rând trebuie ca transferurile din străinătate pe care le fac, respectiv jucătorii străini pe care îi iau să fie de un alt calibru şi cu o altă formă de impresariere”, a spus preşedinta baschetului românesc care a precizat că la echipele mici totul depinde şi de transferurile pe care le fac. Carmen Tocală a apreciat ascensiunea gorjenilor pe prima scenă. „Este o situaţie generală în România care se reflectă şi la baschet. Dar Târgu Jiul e un exemplu de echipă care a apărut recent pe harta baschetului şi ar fi păcat să se piardă şi pentru comunitate dar şi pentru copii care au venit acolo către acest sport”.

Vizualizări: 109

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: